新會員登記
搜索
樓主: winwin2014

[爆料] 香港牌店

lian84 發表於 13-8-2014 15:23
未知呀….有啲想10月或年尾去 但可能旺季 我放唔低啲生意

如果新年前一嗰星期同打後3星期我都好free 因為 ...

呵呵

期待睇你去左邊間寺同請左咩野牌
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 13-8-2014 15:26
呵呵

期待睇你去左邊間寺同請左咩野牌

其實都唔知去邊到好 咁多廟 咁多神 咁多佛…….依加都做近research….

但白欖佛廟就一定會去 因為聽講好易搵… 請返嗰龍婆術都好~~~~
lian84 發表於 13-8-2014 15:30
其實都唔知去邊到好 咁多廟 咁多神 咁多佛…….依加都做近research….

但白欖佛廟就一定會去 因為聽講 ...

咁你做生意,屈白欖點都要去一去嘅

象神呢?
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 13-8-2014 15:32
咁你做生意,屈白欖點都要去一去嘅

象神呢?

象神同四面神就冇難度啦 去central world shopping就一定去埋….

不過我睇胡惠沖話有間好大嘅象神廟我都想去吓!
lian84 發表於 13-8-2014 15:35
象神同四面神就冇難度啦 去central world shopping就一定去埋….

不過我睇胡惠沖話有間好大嘅象神廟我都 ...

阿泰國通出過本遊寺書架嘛,可以參考吓
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 13-8-2014 15:40
阿泰國通出過本遊寺書架嘛,可以參考吓

邊到有啲搵啲本書

ANYWAYS share 嗰地址比你…

曼谷商場內的佛牌超市Pantip Ngamwongwan

ADRESS: 69/21 Moo 2 Tambon Bang Khen Ngamwongwan, Muang Nonthaburi Nonthaburi 11000

Phone: 662-953-5600 – 19

10:30am-9pm
lian84 發表於 13-8-2014 15:44
邊到有啲搵啲本書

ANYWAYS share 嗰地址比你…

書局咪有囉

我之前想拎起睇睇,但比人包到實一實,有本書叫多D資料參考吓囉
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 13-8-2014 15:48
書局咪有囉

我之前想拎起睇睇,但比人包到實一實,有本書叫多D資料參考吓囉 ...

好 等我search吓先 thank you~~~
lian84 發表於 13-8-2014 15:49
好 等我search吓先 thank you~~~

客氣

佢係放係旅遊書果埋,唔好去左參考書果到搵…哈哈
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 13-8-2014 15:52
客氣

佢係放係旅遊書果埋,唔好去左參考書果到搵…哈哈

邊間書局 本書你記唔記得叫乜名