新會員登記
搜索
樓主: winwin2014

[爆料] 香港牌店

lian84 發表於 9-8-2014 21:25
琴日我嗰泰國朋友先同我講 我嗰蝴牒牌喺泰國整埋防水殼都喺唔駛150$港紙

但我喺先達請咗650$呀 食水喺好深 ...

師兄,算啦,人地都要過水都要濕腳啦

人地打開門做生意就預左要比佢賺,我覺最衰係呃人果D,咩野都講到神神怪怪
好彩香港有 Unite 囉
依家D牌鋪...唉....無眼睇
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 13-8-2014 14:10
師兄,算啦,人地都要過水都要濕腳啦

人地打開門做生意就預左要比佢賺,我覺最衰係呃人果D,咩野都 ...

呵呵 我泰國朋友話咗嗰地方比我知話好多真嘅靚佛牌….我諗住遲啲去看看……

唔會再喺香港請了 ^_^

lian84 發表於 13-8-2014 15:04
呵呵 我泰國朋友話咗嗰地方比我知話好多真嘅靚佛牌….我諗住遲啲去看看……

唔會再喺香港請了 ^_^

哈哈

有好嘢要分享先得架,話埋比我知喺邊啦
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 13-8-2014 15:08
哈哈

有好嘢要分享先得架,話埋比我知喺邊啦

叫 "Pantip Plaza" wo… 上網search到的...
lian84 發表於 13-8-2014 15:10
叫 "Pantip Plaza" wo… 上網search到的...

PANTIP PLAZA

咁請牌果時要做好多事前功課同要金晴火眼先得
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 13-8-2014 15:14
PANTIP PLAZA

咁請牌果時要做好多事前功課同要金晴火眼先得

去望望先law…我都未去過唔知喺點的……..如果唔啱咪去廟law….
lian84 發表於 13-8-2014 15:20
去望望先law…我都未去過唔知喺點的……..如果唔啱咪去廟law….

師兄幾時過泰國?
頭像被屏蔽

未知呀….有啲想10月或年尾去 但可能旺季 我放唔低啲生意

如果新年前一嗰星期同打後3星期我都好free 因為啲廠放年假…… 仲plan近