新會員登記
搜索
樓主: winwin2014

[爆料] 香港牌店

亞特蘭提斯 發表於 7-8-2014 19:03
師兄 咪玩啦 開鋪頭緊係為賺錢ga啦 要幫人開慈善機構啦 如果有一日有牌鋪話幫人唔計較金錢 你最好即刻走  ...

我明你意思!但我意思係話距no money no talk個種!做生意賺錢有必要去到這個程度嗎?
waterdragon 發表於 8-8-2014 00:45
我明你意思!但我意思係話距no money no talk個種!做生意賺錢有必要去到這個程度嗎? ...

這個是現實問題 又要交租 又要開飯 又要貨錢 樣樣都係錢 唔同你talk money 可以talk咩 唔通到真係無錢交租時 個客會同佢無條件交租? 所以有時候真係唔可以怪佢地。 當然 我自己覺得真係唔低既 所以會係直接從泰國請 或者上網請 正所謂話之牌鋪有幾仆街 都唔關我事 哈哈
睇樓主鬧人鬧得好爽
經一事長一智,當買個教訓
冷靜....無謂勞氣
頭像被屏蔽
琴日我嗰泰國朋友先同我講 我嗰蝴牒牌喺泰國整埋防水殼都喺唔駛150$港紙

但我喺先達請咗650$呀 食水喺好深 不過我都冇嬲 當交學費law

遲啲去泰國自己請!!!
頭像被屏蔽
貴少少唔緊要,最重要係真牌,當交學費啦

Show 出飾櫃既牌多沒mark 价錢,
尊宰肥羊!
我仲差幾十分就可以係度BID牌了,唔使再比貴錢啦
winwin2014 發表於 30-6-2014 13:28
同埋唔好去cheap 之堡, 同大量賣廣告嘅假牌店

CHEAP之堡起初只有一家佛牌店,後來就愈開愈多,原先果間仲係度,佢賣既牌同行黍比食水不算深,比起呢度當然貴,最重要係我行埋佢地間店無頭痛,同場其他店就有頭痛,可能就係有賣陰同無賣陰既分別。