新會員登記
搜索
查看: 4162|回復: 11

有2個小朋友好夜都唔訓

要係到睇卡通片。

補充內容 (28-6-2014 01:59):
想問師兄點可以放相?因太耐冇玩過電腦。
睇卡通片?
聽尼度既師兄講古曼都會悶。所以咪比卡通片佢地睇囉^_^哈哈
carolooo 發表於 28-6-2014 02:13
聽尼度既師兄講古曼都會悶。所以咪比卡通片佢地睇囉^_^哈哈

唔係掛·有咁的事
頭像被屏蔽
你又知佢地未訓
我習慣尼幾日都比卡通片佢2個睇。我琴晚好夜先比佢地睇。所以我咪覺得佢地未訓囉^_^嘻嘻
carolooo 發表於 28-6-2014 14:11
我習慣尼幾日都比卡通片佢2個睇。我琴晚好夜先比佢地睇。所以我咪覺得佢地未訓囉^_^嘻嘻 ...

想問下你請左之後生活有冇唔同到 ?
例如夜訓左 , 定係反而早訓精神左 ?
仲有你訓教時佢地有冇咩行動 ?
有唔同左。我不嬲都夜訓。唔關事既。試過夢見佢同我講野。其實唔同左意思係我有求佢地。都試過成功。但我唔會成日求。因為我覺得咁樣求佢自己係貪心。所以我唔會成日求。幫佢做多D善事。我覺得係最好既^_^
carolooo 發表於 21-7-2014 18:18
有唔同左。我不嬲都夜訓。唔關事既。試過夢見佢同我講野。其實唔同左意思係我有求佢地。都試過成功。但我唔 ...

咁師兄到現時幫古曼做過什麼善事 ?
例如給他錢箱滿了就捐款嗎 ??
我都有錢箱比佢。我2個月左右會捐去義德善堂。哈哈。我係女仔黎架^_^