新會員登記
搜索
樓主: 羅拉

減肥中的女人

你就好啦,起碼回復到之前磅數,我3蛛3.

你個表情符號係邊到搵到呀????
個表情符號係個壇新加架,洋葱頭隔離個老虎仔
回復到磅數....不過吾見左條腰呀

條腰好快.做SIT UP,我全身肥啊
試下登出再login,睇下得吾得
羅拉 發表於 29-7-2011 17:20
X格(紅色),試過放D提子干,豆奶,但有時真係好難頂.
買咗部踏步機日日做30分鐘.依家係瘦咗少少 ...

試下每餐之間食桂x果隻燕麥糠,就咁乾啃一湯匙,然後飲一杯水
之後正常食野,唔冼食少/戒口,但你會feel到胃口細左好多,
因為燕麥糠比麥皮更頂肚
kristie0704 發表於 29-7-2011 18:58
試下登出再login,睇下得吾得

依家又OK喇,THANK{:6_294:}
羅拉 發表於 29-7-2011 18:43
最重要你老公冇話你.

佢有...佢話我c 肥婆.....
kristie0704 發表於 29-7-2011 18:46
可能我湊得太辛苦,而家已經回復陀B前嘅磅數,不過身型就....

我又返工又湊仔...但完全係去唔番之前咁樣.....{:5_130:}
lams04 發表於 29-7-2011 19:00
試下每餐之間食桂x果隻燕麥糠,就咁乾啃一湯匙,然後飲一杯水
之後正常食野,唔冼食少/戒口,但你會feel到胃 ...

THANK,好似會好干,不過試吓啦,
未到最後我都唔會減肥藥.