新會員登記
搜索
查看: 2478|回復: 7

[建議] 請問會不會在陰牌禍害上列出陰法師傅名

頭像被屏蔽
會不會在陰牌禍害上問個 topic 列出陰法師傅名  等新手有個參考不易中招??
支持,但陰牌五花百門,相信搜集有啲困難
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 24-6-2014 16:34
支持,但陰牌五花百門,相信搜集有啲困難

係  所以盡量希望 可以多點資料比大家留意下 邊d師傅 吾建議請
不會
{:6_324:}{:6_324:}

補充內容 (24-6-2014 18:10):
陰,,,,,no good
頭像被屏蔽
我擔心整個List出嚟會比D有心請陰牌嘅人一個參考嘅機會,可能影響會更差,唔介紹任何陰法師傅先係最好嘅方法
頭像被屏蔽
homelessking 發表於 24-6-2014 20:54
我擔心整個List出嚟會比D有心請陰牌嘅人一個參考嘅機會,可能影響會更差,唔介紹任何陰法師傅先係最好嘅方 ...

咁又岩既  希望大家睇清楚先請牌啦
http://www.unitehk.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=125

其實師兄或其他Unite版友可以叫多啲朋友抽小小時間上來睇睇以上條Link的所有文章,可能仲有效