新會員登記
搜索
樓主: LEVIS

[求教] 有1個請老牌問題

lwh719 發表於 20-6-2014 23:17
頂樓果間 吾公開名 , 吾斷人米路啦! 不過果間可以肯定!
開店果條友係我一個女仔朋友前男友! 未 ...

係咪拜財佛果間
mingxp 發表於 21-6-2014 01:30
係咪拜財佛果間

黑色環境小店
頭像被屏蔽
即係 最陰沈果間
去裝下先{:6_338:}
頭像被屏蔽

咁我知了,我行過覺得陰森都令我唔想入去睇 , 不過講開又講,小寶都唔係間間賣假,我認識最少一間係有信譽的

無人答 如果上一手請左個正牌,但一個唔小心比錯陰法師傅加持會有咩後果
另外我有一個問題想問好耐,如果上一手有一面正牌,比佢帶到破左法,甘下一手帶仲有無力呢?(下一手跟本就唔知破左法)因我好驚中破左法既牌
同埋我地跟本唔知塊牌有無破法...至少我唔識睇
申利:絕不放牌,只想了解
DICKSOK 發表於 21-6-2014 09:47
無人答 如果上一手請左個正牌,但一個唔小心比錯陰法師傅加持會有咩後果
另外我有一個問題想問好耐,如果 ...

另外我有一個問題想問好耐,如果上一手有一面正牌,比佢帶到破左法,甘下一手帶仲有無力呢?(下一手跟本就唔知破左法)因我好驚中破左法既牌

好問題 等答案!!
LEVIS 發表於 21-6-2014 02:07
即係 最陰沈果間

果個商場6 7 間起碼 4間有陰牌有玩具牌

黑色環境小店係講佢間野裝修到黑蚊蚊
佛牌只係一個助力,一個導體,導人向善,心術不正,惡貫滿盈既帶尊亞贊多古崇迪,都唔會有福報
同埋D牌邊得咁易破法,有靈既我就唔敢講
佛牌有冇力,某程度上係自身有幾多福報反映出來,所以唔駛咁在意有冇力,
供請牌牌乎合三好條件及合眼緣就可以{:6_320:}
支持正牌...! 支持善心  !