新會員登記
搜索
樓主: LEVIS

[其他/冠蘭] 配帶佛牌後對我的改變

DICKSOK 發表於 21-6-2014 10:13
我同你既改變都差唔多,原本我都很好爛口,之後因為帶左牌,不斷去了解佛理..慢慢就好左,而家我係絕少講(間唔 ...

我自己都質疑過D牌 , 係咪無加持開光架 , 無感龍
都後期你感覺咩都順 , 有會慢慢知咩係感應
頭像被屏蔽
lwh719 發表於 21-6-2014 11:03
都後期你感覺咩都順 , 有會慢慢知咩係感應 ...

我都在感應中

有感應係好事 , 無感應未必吾係好事
lwh719 發表於 21-6-2014 11:03
都後期你感覺咩都順 , 有會慢慢知咩係感應 ...

其實係自己唔知情既情況下已經幫助左
佛牌真的能推動向善的心...!一齊努力
LEVIS 發表於 20-6-2014 19:52
吾係師兄 出口相助  我應該沈淪左

師兄之前的分享我都有睇過,現在真的登你開心(^o^)/希望在往後的日子看到更多開心快樂的分享。
LEVIS師兄文筆幾好^(oo)^他是我最爱看的分享者之一。
頭像被屏蔽
ken92869813 發表於 23-6-2014 08:31
師兄之前的分享我都有睇過,現在真的登你開心(^o^)/希望在往後的日子看到更多開心快樂的分享。
LEVIS師兄 ...

哈哈 多謝你先
哈哈  我仲諗自己d 文筆會吾會令人有吾明