新會員登記
搜索
樓主: hook282000

[分享] 泰國三大驗牌公司,大測試(一)!!!

火... [複製鏈接]
jimcy 發表於 21-6-2014 00:55
咁想請問邊間真?邊間假?
大家交流下

當然呢度好多師兄出架牌大多數都真架!我都有請架!有D唔夠人快,如果唔係請左幾個喇!而出面邊間鋪真架我真係唔咁講!假架相信好多人都知亦都中過伏!
matthewgee 發表於 21-6-2014 00:50
我同意上面師兄所講架野!不過只能夠用於新牌,同一D唔遠架廟!如果你去一間廟要零晨搭車,來回18個鐘(泰 ...

師兄既然覺得會有咁既事情發生,不如你比400塊牌既驗牌錢比我,然後我幫閣下挑選400塊假牌拎去驗,睇下又會有咩結果呀,最多運費我包
matthewgee 發表於 21-6-2014 01:06
當然呢度好多師兄出架牌大多數都真架!我都有請架!有D唔夠人快,如果唔係請左幾個喇!而出面邊間鋪真架 ...

大多數都係真即係有假既存在,可以話比我知你覺得邊d係假?
韋拿 發表於 21-6-2014 01:20

爬文見到有位師兄放假牌 , 陰牌即BAN
hook282000 發表於 21-6-2014 01:13
師兄既然覺得會有咁既事情發生,不如你比400塊牌既驗牌錢比我,然後我幫閣下挑選400塊假牌拎去驗,睇下又 ...

師兄試問我系言語上係唔係已經得罪左你呢?如果係我係大家面前向你道歉!我只不過係分享下
matthewgee 發表於 21-6-2014 01:06
當然呢度好多師兄出架牌大多數都真架!我都有請架!有D唔夠人快,如果唔係請左幾個喇!而出面邊間鋪真架 ...

以你咁講,師兄一定清楚知道邊間驗牌公司真,邊間假?係咁既話點解唔同大家分享一下?
今次樓主呢個post係講三間,dd pra, g-pra, uamulet.

你係呢度講既意思即是呢三間都係可以比錢 貪污 解決到?
jimcy 發表於 21-6-2014 01:25
以你咁講,師兄一定清楚知道邊間驗牌公司真,邊間假?係咁既話點解唔同大家分享一下?
今次樓主呢個post ...

請睇清楚我的回覆是只香港的佛牌鋪
頭像被屏蔽
matthewgee 發表於 21-6-2014 00:50
我同意上面師兄所講架野!不過只能夠用於新牌,同一D唔遠架廟!如果你去一間廟要零晨搭車,來回18個鐘(泰 ...

“當你請個牌$500,出面全世界都賣緊1千2,你會唔會700賣比人?
同埋一個牌出面連泰國都賣緊幾千,而廟係唔會再出現,
但係佢賣緊幾百但係有真佛卡喎!你會點睇?”

可圈可點……係咪個個食水深先係正路?
又係咪唔去比賽,有其他方法証明件牌就唔被接受?
OK,我明白你相信你uncle,不如咁,
你問多句佢係邊間可以出假卡,
賣咗咁多年,無理由唔知架,
當幫下網友等大家小心啲好無?
韋拿 發表於 21-6-2014 01:20

假牌版主比我更清楚,而仲可以係度比人供請一定係真牌!
matthewgee 發表於 21-6-2014 01:38
假牌版主比我更清楚,而仲可以係度比人供請一定係真牌!

我相信好多時,賣既牌并唔係假,只不過係賣資料錯左