新會員登記
搜索
樓主: hook282000

[分享] 泰國三大驗牌公司,大測試(一)!!!

火... [複製鏈接]
出錢出力!!
十分感謝師兄的付出。
matthewgee 發表於 20-6-2014 18:27
其實我上年已經知道可以比錢係D驗牌公司到拎到D所謂架真佛卡,所以小弟唔會理有無卡呢D野!!不過點都好,至於 ...

哇。師兄你咁利害。知道D乜內慕吖。講嚟聽下
支持權兄{:6_327:}
師兄的"厚多士"行為 真係令我無嘢講......

除咗 佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服......
  權兄真系好盡責{:6_327:},上次拍中佢一個牌,張驗牌證打2513,但牌背系2514,佢以為驗證商出錯,幫我再出證,但系再出都系2513(DD-PRA),佢為求清楚再交去G-PRA結果都系2513,原來開光系2513,出廟系2514,所以出證都系2513.而權兄無收我額外費用,將三張驗證寄比我.
  我唔系羅左著數就讚佢,真系好欣賞權兄盡責同誠意.另外我呢件事可以睇到驗證商,驗牌都系有系統,唔系單靠眼睇同個人判斷.
YKK 發表於 20-6-2014 13:45
這樣版主就像警方打倒假波集團一樣.

你在明人在暗...................

照你所講咪要隻眼開隻眼閉先會天下太平?
matthewgee 發表於 20-6-2014 18:27
其實我上年已經知道可以比錢係D驗牌公司到拎到D所謂架真佛卡,所以小弟唔會理有無卡呢D野!!不過點都好,至於 ...

如果係用錢買得到,而又唔洗驗既話,我就唔洗買咁多書嚟睇住啲資料寫返落張FORM到啦!!!!!!
20140620_210801 (800x450).jpg

如果啲卡係咁流既話,喺泰國賣牌既網站啲人都唔會POST出嚟話自己有呢啲卡啦!!!
Screenshot_2014-03-08-21-31-07_resized.png Screenshot_2014-03-08-21-34-49_resized.png Screenshot_2014-03-08-21-36-19_resized.png Screenshot_2014-03-08-21-37-17_resized.png

評分

查看全部評分

回復 贊好 2 反對 0

hksunchaser 發表於 20-6-2014 20:51

除咗 佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服 ...

師兄係話邊個"厚多士"先?
hksunchaser 發表於 20-6-2014 20:51

除咗 佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服佩服 ...

都係有人"新地唔好"我先會做一次比大家睇。
支持師兄~~~~~~~~~~~~~~~{:6_327:}