新會員登記
搜索
樓主: hook282000

[分享] 泰國三大驗牌公司,大測試(一)!!!

火... [複製鏈接]
頭像被屏蔽
亞特蘭提斯 發表於 20-6-2014 15:39
掛號郵寄地址
收件人名
WECHEAT

哦,原來YKK就係汶仁兄....咁呢位大哥好犀利喎,度度都見到佢蹤影,連內地新起嗰個台都插埋旗添,果然識得搵食
好緊張,....好想知個result wor!
頭像被屏蔽
亞特蘭提斯 發表於 20-6-2014 15:39
掛號郵寄地址
收件人名
WECHEAT

支持  要幫手出聲
其實我上年已經知道可以比錢係D驗牌公司到拎到D所謂架真佛卡,所以小弟唔會理有無卡呢D野!!不過點都好,至於點分真假我相信無一個人可以夠膽講,只有真接係廟請就一定唔會係假!!至於出面架牌商佢賣D牌係真定假我相信只有佢自己知,都係果向人在做,天在看!賣得假牌,遲早要還!
如果我有件牌想你幫我扲去驗可以嗎?如驗要幾錢?
權兄堅好波{:6_293:}
matthewgee 發表於 20-6-2014 18:27
其實我上年已經知道可以比錢係D驗牌公司到拎到D所謂架真佛卡,所以小弟唔會理有無卡呢D野!!不過點都好,至於 ...

師兄,你係咪肯定假牌都可以比錢出到驗証卡?
頭像被屏蔽
matthewgee 發表於 20-6-2014 18:27
其實我上年已經知道可以比錢係D驗牌公司到拎到D所謂架真佛卡,所以小弟唔會理有無卡呢D野!!不過點都好,至於 ...

如果真係可以既話我諗應該不會有人驗牌
LEVIS 發表於 20-6-2014 19:05

可能呢位師兄既意思係,驗牌既費用
LEVIS 發表於 20-6-2014 19:05

可能呢位師兄既意思係,驗牌既費用