新會員登記
搜索
樓主: a_kin

[黑名單申訴] 惡意灌水

成三十歲人EQ低到咁
你都留意下幾多人係你公告日期之後都係咁啦,淨係識蝦新手
你會唔會係有多重人格呢,做人咁多重準則,同特區政府一樣講一套做一套

評分

查看全部評分

a_kin 發表於 19-6-2014 02:58
成三十歲人EQ低到咁
你會唔會係有多重人格呢,做人 ...

做人成熟D , 睇版規 , 家有家規 , 國有國法。
有版主都吾係24小時全天侯睇住每個Post每個回覆。
警察都吾係全日24小時昅實每個人有無犯案。
人總有得有失,扣少少分就話走。
有d會員曾經錯過,比人禁言禁訪,最後都番番黎。
低eq果個係邊個我吾評論,我地講野有自己風格,吹咩
要走請早 , 一路好走 , 大家都夾到係你咁有性格夾吾到 , 一睇就你知係浪子。送個花牌比你最後一程,
走佬教學,右上角→退出→成功→獲得成就
歡迎你投訢我
比人扣少少分就暗串又拉攏,拎得多分可以換獎金咩!

評分

查看全部評分

成三十歲人EQ低到咁

一睇你就知你係文藝復興後現代社會主義者,香港未來靠曬你,年年派糖

評分

查看全部評分

亞特蘭提斯 發表於 19-6-2014 01:30
你有本事同我report 晒 我就同你扣晒佢
幾十歲人都唔化 唔好成日以為人針對你 你無咁既魅力可以令我針對
差 ...

考古萬年舊post

評分

查看全部評分

成三十歲人EQ低到咁

係你第2個post安慰下你 你重要玩針對暗串
成三十歲人EQ低到咁

所以話呢 唔好睇自己咁大啦 你有咩咁值得我蝦呀
係ga 對於一d入來惡意搞事既人 我會用一個既定既態度應付佢ga
成三十歲人EQ低到咁

大哥! 你呢個post既內容 我上個post咪同你講解左囉 你又打多次出來 咁唯有我答多次啦!!!

一. 如果發現水帖 而我地無扣分既你可以report 你有本事
全部都report 我就有種同你扣晒佢! 唔扣正龜仔! 你有冇本事? 你冇本事做既野 有咩資格批評人做唔到?

二. 都話唔係唔扣洛 警察睇唔到 又無人報警 點拉人呀 唔好咁自我中心啦 講下道理啦! EQ達人!

lwh719 發表於 19-6-2014 04:43
係你第2個post安慰下你 你重要玩針對暗串

佢都唔係暗串ga啦
睇完之後 我都R晒頭 識都唔識佢 就話我針對佢

小師兄 何必咁執著
就區區果10幾分 搞到咁
扣左10幾分有幾難拎得番黎
小事就執著 人生大事點面對

評分

查看全部評分

10幾分都咁?師兄你不如穩曬D灌水的出嚟·我同你扣曬分佢·(你又有分加`扣完私人醒多100分你又點話)