新會員登記
搜索
查看: 6639|回復: 22

[黑名單申訴] 惡意灌水

點解人地淨係打2個公仔冇問題,我打2個公仔就係"惡意灌水"要扣我40 u幣同被警告 1 次
蝴蝶王口傳咒語既貼第113#120#135#145#183#190#197#199#請睇睇
我都係新手回覆黎學下野姐
師兄,版規有講淨係用公仔回覆係會被扣分的,如果你發現有其他問題回貼,你可以幫忙舉報~我地會跟進
咁如果打"SEESEE"咁會唔會比人扣分??
a_kin 發表於 18-6-2014 22:48
WA~~咁都叫惡意灌水囉,其他人咪又係得2個公仔,第183#190#197#199#

http://www.unitehk.com/forum.php ... 7209&extra=page%3D1
http://www.unitehk.com/forum.php ... 6713&extra=page%3D1
識字既 睇埋個日期再同我講
你係UNITE就跟UNITE規矩 唔鐘意可以離開
無人會理你學野與否

靈驗事績、配帶報告›權兄好介紹,帶了半個月龍婆了財龜經歷! ...第289#307#算唔算好多無意義既icon回覆?
泰國佛牌話題Discuss›[轉貼] 佛牌越来越灵验的秘密 第166#180#192#唔知又算唔算呢?做野一視同人好D
樓主放心,各版主做事一直都一視同仁,絕對唔會有任何偏袒,就算版主犯版規都會被扣分,

本人希望你明白未必每個版主都可以睇完每一個帖,如樓主覺得那一個帖有問題的話,在帖子右下角可提出舉報,當版主處理舉報後會有積分獎勵
a_kin 發表於 19-6-2014 00:49
泰國佛牌話題Discuss›[轉貼] 佛牌越来越灵验的秘密 第166#180#192#唔知又算唔算呢?做野一視同人好D ...

水 2.jpg
水 4.jpg

你有本事同我report 晒 我就同你扣晒佢
幾十歲人都唔化 唔好成日以為人針對你 你無咁既魅力可以令我針對
差人都係見到聽到有罪案發生先拉人 咁簡單既道理 幼稚園小朋友都識
你唔會係被迫害症後群呀
仲有唔該你留意下個公告日期 唔好同我report埋d萬年舊post 唔該晒!!!