新會員登記
搜索
樓主: lian84

[討論] 你們是轉吓轉吓咁帶 定帶實某幾嗰牌咁???

mingxp 發表於 15-6-2014 01:40
但係點解近排好似好多人賣呢個版…

明星帶咩著咩 , 第2日就升價
頭像被屏蔽
lwh719 發表於 15-6-2014 01:48
佛吾會因為你吾帶而整衰你個運,佛只看因果,眾生之事不理會對錯

咁講都啱嘅 可能佢嗰陣同陳罐A痴埋攪咗嗰大頭佛 因果!!! 都冇得講

不過話時話 我有時喺到諗啲位陳罐A 喺魔星托世邪人來的

我以前都同佢做過嘢 佢出現嗰一日就實有啲衰嘢 所以我唔鐘意見到佢!!!
lian84 發表於 15-6-2014 01:54
咁講都啱嘅 可能佢嗰陣同陳罐A痴埋攪咗嗰大頭佛 因果!!! 都冇得講

不過話時話 我有時喺到諗啲位陳罐A 喺 ...

這個世界沒有對錯, 只有因果. 我們看到的是對錯, 佛知這個是因果.
什麼因, 就有什麼果. 人怕果, 佛就畏因。

過去既事就由佢過去。明天會更好
頭像被屏蔽
以前的柏芝 真的有些菩薩的感覺
頭像被屏蔽
lwh719 發表於 15-6-2014 01:56
這個世界沒有對錯, 只有因果. 我們看到的是對錯, 佛知這個是因果.
什麼因, 就有什麼果. 人怕果, 佛就畏因 ...

大家咁話 明天會非常好~~~~~~~~
順就繼續帶 冇feel就byebye
hksunchaser 發表於 15-6-2014 05:35
順就繼續帶 冇feel就byebye

無feel未必係壞事 有feel未必係好事
頭像被屏蔽
lwh719 發表於 15-6-2014 06:49
無feel未必係壞事 有feel未必係好事

其實當年細路嗰陣帶嗰白欖都唔覺得有feel 可能已經習慣咗嗰度"力"

但依加帶返就好feel到 喺真喺好明顯不同的……!!!!

之前冇帶嗰陣晚晚瞓得好差 瞓醒好似比人打一身咁 周身唔聚財!!!

依加瞓覺超冧 瞓醒有精力充沛 成日都好HYPER…..!!
lian84 發表於 15-6-2014 11:21
其實當年細路嗰陣帶嗰白欖都唔覺得有feel 可能已經習慣咗嗰度"力"

但依加帶返就好feel到 喺真喺好明顯不 ...

白欖佛係有d料到