新會員登記
搜索
樓主: lian84

[討論] 你們是轉吓轉吓咁帶 定帶實某幾嗰牌咁???

tomy927 發表於 15-6-2014 01:20
我心口仲有個正野

玉佛? 有無睇錯
我宜家試緊淨係戴lp公2530坤平
頭像被屏蔽
tomy927 發表於 15-6-2014 01:11
差咗差不多八年

喺呀 真喺惡夢連連 喺真喺差到極點…..

我諗喺整定的 因為之前算嗰命話我24歲後會黑8-9年
所以邪到整單咁嘅嘢 喺X佛行令到我連嗰牌都唔帶 真喺好邪

我阿爸仲邪 佢以前話帶四面佛 頭三年佢帶勁好運盤生意勁賺錢
之後有次唔知去邊到沖涼比人偷咗嗰牌 就咁佢話 下三年就霉到上心口

你話啲嘢喺唔喺整定

不過算啦 依家帶返 仲加咗幾嗰新鄰居 "四面神 + 五眼四耳 + 必打 +拉壺"

我期待好日子嘅來臨….

感謝各神佛保佑

回復 贊好 1 反對 0

mingxp 發表於 15-6-2014 01:21
我宜家試緊淨係戴lp公2530坤平

呢個?

lian84 發表於 15-6-2014 01:22

我只可以講,偷你爸爸牌果條某利一定重,佛牌聖物都敢偷

五眼四耳好阿柯金條便便
lian84 發表於 15-6-2014 01:22

咁多,求得邊個
尊一啲啦
頭像被屏蔽
lwh719 發表於 15-6-2014 01:24
我只可以講,偷你爸爸牌果條某利一定重黑,佛牌聖物都咁偷

五眼四耳好阿柯金條便便{: ...

喺wo 佛牌都偷 正pk仔 !!!! 我老豆嗰幾年真喺黑到出汁呀

我嗰陣好細嗰 以為屋企就快會散 嗰陣真好驚呀!!! 不過啲好差嘅日子都捱過了!!!

五眼四耳未屙啲金條比我呀 所以我買咗啲細碳條送比佢吃

希望佢屙金得暢順啲啦
lian84 發表於 15-6-2014 01:30
喺wo 佛牌都偷 正pk仔 !!!! 我老豆嗰幾年真喺黑到出汁呀

我嗰陣好細嗰 以為屋企就快會散 嗰陣真好驚呀!! ...

食菜通便
lian84 發表於 15-6-2014 01:30

我嗰陣好細嗰 以為屋企就快會散 嗰陣真好驚呀!! ...

佛牌功效因人而異,夾到你既牌,佢既功效接近全功能

頭像被屏蔽
tomy927 發表於 15-6-2014 01:27
咁多,求得邊個
尊一啲啦

其實我嗰膽會一定喺白欖!!!

其他我依家有兩條 每星期我會交替咁帶!!!

我知我自己花心!!!