新會員登記
搜索
樓主: lian84

[討論] 你們是轉吓轉吓咁帶 定帶實某幾嗰牌咁???

lian84 發表於 15-6-2014 00:38
我以前帶白欖都好旺 啲錢自己送上門 之後比間佛牌店昆咗 就冇帶 就咁就黑足咁多年

近期帶返日日都得自己 ...

佛牌店昆你D咩 , 話個牌吾得?
要信個牌~
吾理係古牌定名牌,本身都係一個新牌,就算係幾出名既牌,都吾係人人都夾到
既然自己夾到個牌,就1直帶落去
頭像被屏蔽
lwh719 發表於 15-6-2014 00:40
佛牌店昆你D咩 , 話個牌吾得?
要信個牌~
吾理係古牌定名牌,本身都係一個新牌,就算係幾出名既 ...

因為嗰白欖喺老豆啲生意partner 請比我的 我嗰陣對佛牌原全冇認識
自己一直帶住佢 都唔知佢喺旺咗我 我嗰陣好好運 乜都不欠
其實嗰陣好到自己有時都幾目中無人 好寸咀.....

之後因為嗰佛牌殼好舊 我自己亂搵去咗 油麻哋嘅"X佛行" 諗住去轉吓嗰殼
嗰條友寸我話我嗰白欖喺渣嘢 唔旺的 叫我同佢請嗰四面佛
我冇理佢 但之後隔咗幾嗰月 因為識咗嗰密宗師姐 我轉咗帶密宗啲牌
但可能我又懶一日只念大慨15分鐘密咒 唔夠力去旺運 運氣可以話喺極差
差咗差不多八年 你諗得出嘅衰嘢都有

喺近期睇到啲嗰forum 先諗起 喺wo 原來我想當年帶泰國佛牌喺咁旺
所以開始帶返佢 同學吓同研究吓其他牌law….

其實可能喺上天要我有此因緣 要比我知泰國佛牌嘅好處

補充內容 (15-6-2014 01:02):
我意思喺我冇理佢冇同佢請四面佛 但我之後就都信咗佢冇帶嗰白欖
lian84 發表於 15-6-2014 00:56
因為嗰白欖喺老豆啲生意partner 請比我的 我嗰陣對佛牌原全冇認識
自己一直帶住佢 都唔知佢喺旺咗我 我嗰 ...

咁就當係一個緣份啦 , 既然最後都帶番佢,就好好珍惜。
今日有位師兄教我,如果有龍普Doo既聖物,可以試下唸皇者經咒,佢話唸左真係好順。
師兄你都可以試下,
http://www.unitehk.com/forum.php ... 7%E8%80%85%E7%B6%93
無既話都可以試下唸 我諗 ,
正牌經咒岩任何人既
頭像被屏蔽
lwh719 發表於 15-6-2014 01:02
咁就當係一個緣份啦 , 既然最後都帶番佢,就好好珍惜。
今日有位師兄教我,如果有龍普Doo既聖物,可以試 ...

我未有龍婆doo啲牌 但如果我將來請咗佢啲牌 我會唸啲嗰咒 多謝你!!!!
lian84 發表於 15-6-2014 00:56
自己一直帶住佢 都唔知佢喺旺咗我 我嗰 ...

雖然我前前後後聽左3..4次都未記得熟 , 但聽住黎慢慢跟住唸,都會有所得著既
唸得準吾準吾緊要 , 最緊要個心誠向佛
lian84 發表於 15-6-2014 01:04
我未有龍婆doo啲牌 但如果我將來請咗佢啲牌 我會唸啲嗰咒 多謝你!!!!

我都無阿 不過都可以唸既 , 心向佛便可
只有特定~間唔中加一塊新~
lwh719 發表於 15-6-2014 00:12
夾到好牌,一面牌已足夠

夾到好牌,一面牌已足夠x2
頭像被屏蔽
lwh719 發表於 15-6-2014 01:05
雖然我前前後後聽左3..4次都未記得熟 , 但聽住黎慢慢跟住唸,都會有所得著既
唸得準吾準吾緊要 , 最緊要 ...

知道 多謝!!!

其實有之前人介召過去請龍婆doo嘅牌 可能將來有緣會去看看!!!!
不過我貪心