新會員登記
搜索
樓主: LEVIS

[討論] 感應聖物探討

LEVIS 發表於 13-6-2014 17:03

第一面佛牌係請魯士,想開通智慧,頭腦清醒。
當時接觸佛牌之前,上網做研究(唔想比人昆,就做研究啦)

上網搵到個香港賣家 佢比左 龍婆駕龍 虎頭魯士同龍婆靚 虎頭魯士  。第一眼覺得龍婆靚 魯士好吸引,事實個法相真係好有氣勢。 但後期我又唔知點解迷戀左龍婆駕龍,想請龍婆駕龍既虎頭魯士。 可能佢出名d啦。

之後去左旺角乜大型電話商場,搵左一輪,每一間價錢相當貴。搵搵下見地龍婆靚 虎頭魯士,連寺廟盒,但冇殼。問價之下,只能用 [ 痴線]黎形用。跟住我就覺得呢個商場所有佛牌店都好流,昆水。回想番起初初聯絡既賣家,佢比既價錢係我岩岩睇既 一半, 所以就去左請啦。 本身都唔打算請龍婆靚既,但機緣下咁就請左龍婆靚魯士。
一令上手感到好重,好有電流。帶左上心口,心口好有麻痺。帶左一排頭腦好有清晰左,好多野啓發左。 多謝魯左大師指點。

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
LKWOU@FB 發表於 13-6-2014 18:09
哈囉,Levis  師兄可能就是第三個。。

師兄支符通咩黎咁勁既
頭像被屏蔽
迷中指史-魯史 發表於 13-6-2014 18:10

勁~~~~
有時d 野真係吾到自己吾信
LKWOU@FB 發表於 13-6-2014 18:09
哈囉,Levis  師兄可能就是第三個。。

佢近排好 sensitive 啦,請咗好多正嘢,比支勁嘢佢試可能會休刻
LEVIS 發表於 13-6-2014 18:09
應該係勁野haha   師兄 你可以搵到件有感應既野la

咁要call定白車先喇,年紀大,一帶上頸暈咗點算
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 13-6-2014 18:15
咁要call定白車先喇,年紀大,一帶上頸暈咗點算

老啦  撞一撞 暈左吾知點算
迷中指史-魯史 發表於 13-6-2014 18:10

其實師兄都好精明喎,做好哂準備先請牌,比你一個like

來來回回請到塊牌有感應,咁應該係同你有緣了,仲要幫到你,確係難得
LEVIS 發表於 13-6-2014 18:16
老啦  撞一撞 暈左吾知點算

暈咗仲要唔識除支勁嘢,咁就勁了
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 13-6-2014 18:33
暈咗仲要唔識除支勁嘢,咁就勁了

不斷重擊

講講吓,愈講愈勁,堅要試試