新會員登記
搜索
樓主: LEVIS

[討論] 感應聖物探討

頭像被屏蔽
danielchung 發表於 13-6-2014 13:57
WIN 20000

其實都已經好好喇喎

上年未帶牌前 有幸中左400蚊6合彩  呢20000  就是由始起
初初上網跟人買 之後自己學睇水位睇盤捉路
但我對球隊同球員 係0認識  

我又想JOIN
LEVIS 發表於 13-6-2014 14:00
上年未帶牌前 有幸中左400蚊6合彩  呢20000  就是由始起
初初上網跟人買 之後自己學睇水位睇盤 ...

咁其實你都有D賭運喎

係咪就係果D 輸波不睇波呀
頭像被屏蔽
LEVIS 發表於 13-6-2014 14:00
初初上網跟人買 之後自己學睇水位睇盤 ...

嘩勁,師兄係職業級的,講單笑話你地聽 , 我以前有個Friend叫我跟買,話諗到條必勝Formula,買一千肯定賺一百,一定贏.................................................最後輸咗

好彩無跟
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 13-6-2014 14:07
咁其實你都有D賭運喎

係咪就係果D 輸波不睇波呀

講真無咩賭運  平時 都吾會中獎品 買左好多年6合彩中得1次400 =.=
之後開始買波都是跟人買 之後知道原來D人睇盤 就開始研究
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 13-6-2014 13:54
咁真係好奇喎,人緣旺呀

無嘅,牌夾人嘛,每個人總有最夾佢嘅聖物,你同我都會唔同,亦唔關平貴事
頭像被屏蔽
homelessking 發表於 13-6-2014 14:10
嘩勁,師兄係職業級的,講單笑話你地聽 , 我以前有個Friend叫我跟買,話諗到條必勝Formula,買一千肯定賺 ...

佢一定吾識賭啦
賭是小搏大  邊可能 大搏小
贏10次 都吾夠輸1次 .....
homelessking 發表於 13-6-2014 14:10
嘩勁,師兄係職業級的,講單笑話你地聽 , 我以前有個Friend叫我跟買,話諗到條必勝Formula,買一千肯定賺 ...

哈哈,我都記得有個笑話

之前有個同事叫我地夾買波,話要過幾多關,大包圍咁上下啦,要拎幾千銀黎,之後收唔記得幾皮定10幾皮喇

但無人理化佢,結果就梗係唔得啦,如果得佢仲唔嘈嘈閉咩
頭像被屏蔽
LEVIS 發表於 13-6-2014 14:14
佢一定吾識賭啦
賭是小搏大  邊可能 大搏小
贏10次 都吾夠輸1次 .....

哈哈,咪就係咁先好笑,佢又要好有自信,又唔聽人講,我都好無言
LEVIS 發表於 13-6-2014 14:12
講真無咩賭運  平時 都吾會中獎品 買左好多年6合彩中得1次400 =.=
之後開始買波都是跟人買 之後知道原來D ...

咁可能你個二哥豐同財龜唔夾你喇