新會員登記
搜索
樓主: LEVIS

[討論] 感應聖物探討

頭像被屏蔽
講開感應,我就好少話拎起塊牌會麻痺或手震,不過有一個比較奇怪嘅感應想分享一下,就係戴龍婆沙礦2530坤平,好多人話戴咗會旺人緣,異性緣,我就好怪,戴咗會徹底減低性慾,完全唔會諗起任何鹹濕野,戴幾耐就無性慾幾耐,戴其他坤平都唔係咁,都唔知係咪沙礦師父覺得我六根太不淨,要清淨D
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 13-6-2014 13:25
嘩,見你帶過咁多牌,我好多問題想問你呀

二哥豐+財龜係咪想旺賭運架? ...

係呀    但無咩感覺
LEVIS 發表於 13-6-2014 13:28
係呀    但無咩感覺

咁帶左有無蠃過錢?
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 13-6-2014 13:32
咁帶左有無蠃過錢?

一樣  我買波都是計賠率同水位
homelessking 發表於 13-6-2014 13:27
講開感應,我就好少話拎起塊牌會麻痺或手震,不過有一個比較奇怪嘅感應想分享一下,就係戴龍婆沙礦2530坤平 ...

嘩,咁緊要?

呢個好喎,我之前都有帶龍婆沙礦坤平,不過係2538

帶頭2日就有D壓住既感覺,好輕微

師兄可唔可以再分享多D經歷?
LEVIS 發表於 13-6-2014 13:36
一樣  我買波都是計賠率同水位

咁帶左之前之後既勝率有無增加架?
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 13-6-2014 13:39
咁帶左之前之後既勝率有無增加架?

一樣  都係60-70% 命中  
LEVIS 發表於 13-6-2014 13:44
一樣  都係60-70% 命中

60-70

咁你都有得執下喎
頭像被屏蔽
homelessking 發表於 13-6-2014 13:27
講開感應,我就好少話拎起塊牌會麻痺或手震,不過有一個比較奇怪嘅感應想分享一下,就係戴龍婆沙礦2530坤平 ...

師兄平時好咸濕  
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 13-6-2014 13:36
嘩,咁緊要?

呢個好喎,我之前都有帶龍婆沙礦坤平,不過係2538

其實都無咩經歷,不過有過經歷係我聽唔少有沙礦坤平嘅師兄都有,包括我自己,就係會有D好耐無見嘅朋友會突然間搵返你,我試過兩次,兩次都係超過三四年無見嘅朋友,有一個係我上Hotmail check email,個Friend見到以為我MSN online,就俾message我啦,結果仲約佢食咗餐飯聚舊添 , 我都覺得奇,我咁多年check email都未試過,你話係咪奇先