新會員登記
搜索
樓主: LEVIS

聽說的出事阿贊

頭像被屏蔽
danielchung 發表於 12-6-2014 12:08
最慘係宜家D小朋友唔係為左咩野而帶陰,只係想多人媾而已

有D又想讀書好D,唉,不如用多D時間溫書,唔通 ...

想招異性緣都是因為 牌商吹到上天

有日我在旺角行街經過某牌店 佢同我講有支虎牙 話 明星傾生意都用佢
揸住係手就可以好易傾到生意
當時佢揸住 我心諗 咁我係咪會即買?  佢揸住同我講WO    之後我心諗我就吾買 睇下你有幾靈?   
我再諗 你見客傾生意揸住隻牙??  咪玩啦  李超人會吾會揸住D 聖物同人傾生意?
LEVIS 發表於 12-6-2014 12:12
想招異性緣都是因為 牌商吹到上天

有日我在旺角行街經過某牌店 佢同我講有支虎牙 話 明星傾生意都用佢

怕你有牙呀

就係要咁吹先多人買佢D野,我見過有間真係成間陰野,入面全部好似幼童咁
頭像被屏蔽
homelessking 發表於 12-6-2014 11:52
我估我知你講邊位阿贊,其實唔止,早排重有位做陰牌嘅阿贊吊頸自殺添,總之玩陰牌真係唔好啦。。。 ...

絕對認同
而家開得太多買佛牌的舖頭,好多人根本係唔識,店主介紹完,請完你又覺得好似好咗,就係咁,所以會越來越沉迷
最好唔好請陰牌啦
甘恐怖既
頭像被屏蔽
玩陰牌不而叫佢信{十}字教好過 ,
起碼"正氣"D
Thanks for sharing
陰法,,no good
嚇死人