新會員登記
搜索
樓主: Akit

亞特蘭吊你老母死臭系食屎大

Akit 發表於 7-6-2014 11:17
算吧.不跟你多說.這個論壇無可厚非是我見過資訊佛牌方面最豐富的壇.
但我也不打算繼續.費事一升級又比你 ...

師兄,既然知到呢到規矩,又知呢到好處,自己做錯了,係咪唔應該一錯再錯呢?再為自己做嘅錯事做返啲嘢呢?

雖然係一件好小嘅事,但連小事都搞到咁,將來大事點算呢?

同壇主道句歉再循正道繼續留喺到,相信無人會介意嘅

hihi 拿! 大家隱世埋名好啦
頭像被屏蔽
講真  好人好姐 又想儲分 做咩要分2個ACC.......
樓主 講問你係咪 IT 智識咁貧乏??
任何論壇管理員 都會睇到 會員POST IP.....
2個ACC 都同IP 做吾同野 你睇得海虎多??  玩地獄戰神  {:7_364:}{:7_364:}{:7_364:}{:7_364:}
阿樹TEI 發表於 7-6-2014 11:46
邊有高登仔會自爆...

我見佢回得咁高興想博佢唔覺意講埋嘛@@
lwh719 發表於 7-6-2014 11:46
既然同道人 , 應知此問我係吾會答

識得答一定咁答
danielchung 發表於 7-6-2014 11:55
我見佢回得咁高興想博佢唔覺意講埋嘛@@

咁易woo
一訓醒就有花生食

哈哈,原來你都係高登仔

Akit 發表於 7-6-2014 11:17
算吧.不跟你多說.這個論壇無可厚非是我見過資訊佛牌方面最豐富的壇.
但我也不打算繼續.費事一升級又比你 ...

誠心Say個sorry , 咁就和氣收場啦