新會員登記
搜索
樓主: LEVIS

[刺符] 我都想刺符

danielchung 發表於 5-6-2014 13:51
師兄,但飛bkk張機票食宿都唔止啦

錯⋯19xx係絕對夠來回機票再去屈班柏(如果無加價)
頭像被屏蔽
1950又真係唔多值得.不如過排等果邊情況好D先飛去刺
阿樹TEI 發表於 5-6-2014 14:18

19xx係夠,但出發日子未必就到呢
頭像被屏蔽
阿樹TEI 發表於 5-6-2014 14:18

吾計酒店就係  
但我一出發就要2個人呢  
LEVIS 發表於 5-6-2014 14:16
又無咩聽過補色 要問下D 師兄

我聽過有啲普通紋身要補色嘅

因為我上次見到個肥太太,佢左邊有五條蝦條,但已經退咗色,即係好淡色咁,重啲字好似化化哋,成舊嘢咁

我睇得清楚係因為佢企係我前面等落巴士,唔好亂諗呀@@
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 5-6-2014 14:27
我聽過有啲普通紋身要補色嘅

因為我上次見到個肥太太,佢左邊有五條蝦條,但已經退咗色,即係好淡色咁, ...

目及  肥太太  

普通都知要補色  刺符就不知
頭像被屏蔽
LEVIS 發表於 5-6-2014 14:03
如果有時間 同 當地穩定 我一定會去泰國刺

其實如果1950 主要都是比返師傅同其他徒弟洗費 扣晒成日 佢賺 ...

如果真係肯定比返師傅就無所謂,因為以我所知有D龍婆嚟香港做法事都只係set"建議"供金,無話定價幾多,隨緣樂助,同埋你個價錢仲貴過我所知嘅一間黑店嘅價錢,所以....刺符需謹慎
LEVIS 發表於 5-6-2014 14:29
目及  肥太太  

普通都知要補色  刺符就不知

頂丫,諗起都頂唔緊

講堅,嗰五條蝦條已經好似變咗另一樣嘢咁,其實都幾肉酸,雖然我相信法力應該喺到,但外觀真係⋯⋯
頭像被屏蔽
homelessking 發表於 5-6-2014 14:29
如果真係肯定比返師傅就無所謂,因為以我所知有D龍婆嚟香港做法事都只係set"建議"供金,無話定價幾多,隨 ...

係  所以我令願 自己去泰國 我比HKD1950 比廟都不會益香港牌商
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 5-6-2014 14:34
頂丫,諗起都頂唔緊

講堅,嗰五條蝦條已經好似變咗另一樣嘢咁,其實都幾肉酸,雖然我相信法力 ...

因為多MK 漢整左  所以感覺上MK 左姐  
睇下咩人整啦 如果 靚仔高大明星 同 市井MK 整 外觀 感覺上已經有所不同