新會員登記
搜索
查看: 892|回復: 3

[求教] 龍婆冠 (LP Koon) 2537 三銀符管淨色崇笛

因為第一次請 所以考慮左好耐.
最終决定崇笛 比較全面
睇左好多個崇笛 都係中意三銀符管淨色崇笛 ( 第1眼就超級中意 )

但各位知唔知道邊到有得買? ( UNITE搵唔到 )
我想問呢 佛牌係眯有分手模.機模 咁依個係? ( 有咩分別 )
可唔可以加晶石同換殻?
戴崇笛有d.咩要注意?

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

頭像被屏蔽
呢尊牌我已經請教過資深既師兄  要搵個真係信得過既人 請因為好多假野
模就應該得1個 應該是手模 如果機模應該價值降低 (個人理解)
加石意思是 貼石上佛牌? (極不建議)
換殼可以

應該話戴佛牌要注意d咩(多行善 , 不要有害人之心 , 不要戴住訓覺 , 不要戴住有性愛 , 不要戴住沖涼 , 不要放地下 , 不能誇過 , 不戴時應該放在1個高過腰既位置 , 放既地方最好吾好在鞋柜 / 內衣褲柜上/下 ,  不要吸毒 , 不要吃楊土 同埋要相信佢 ) 仲有你求願 後必需要還 你應成左還咩就要還咩
簡單d 說即是 你如果想佢幫你 面試成功  成功後 我會 捐 100蚊做善事  咁事後你必須要捐100出去做善事
千萬不要說d 自己能力外既還願方法
LEVIS 發表於 4-6-2014 12:44
呢尊牌我已經請教過資深既師兄  要搵個真係信得過既人 請因為好多假野
模就應該得1個 應該是手模 如果機模 ...

大獲,我放過啲牌喺衣櫃頂,但個衣櫃入面有底衫褲,我又放過喺鞋櫃側邊嘅櫃頂,而我屋企唯一一張枱又矮過腰,平時抹吓整理啲牌都喺嗰到,咁我咪犯哂規,咁點算呀?

同埋才想問吓點解唔食得楊土嘅?
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 4-6-2014 13:10
大獲,我放過啲牌喺衣櫃頂,但個衣櫃入面有底衫褲,我又放過喺鞋櫃側邊嘅櫃頂,而我屋企唯一一張枱又矮過 ...

不用太緊張既 如果真係無位都無法  可以試下 買個3m 貼勾 貼在牆上 我都係咁
聽說楊桃是拜鬼用.....
如果不是常帶得 買個盒仔入住 緊有地方擺 因為不是神 用既地方有限