新會員登記
搜索
樓主: buddha

四面神佛牌,祂令到我.....以及全家...唉!!!help~

頭像被屏蔽
buddha 發表於 5-6-2014 00:41
小弟愚笨,不明師兄何出此言

兩點意見,不喜勿插

第一,建議你上百度/Google認識多D呢位師傅

第二,唔好亂咁比師傅加持佛牌,尤其係塊牌唔係嗰位師傅出,法門唔同,對功效會有影響
homelessking 發表於 5-6-2014 11:54
兩點意見,不喜勿插

第一,建議你上百度/Google認識多D呢位師傅

原來係咁架@____@
但加持都有分好家唔好架咩???
我以為無論咩人都好,加持都係個條公式,都係一樣架添~~~~
但我帶住個牌頭頭當黑時,係未張個牌比師傅加持的~___~
亞特蘭提斯 發表於 5-6-2014 08:47
你搵個邪法亞贊加持正牌 不是一件天下最大的笑話嗎?

其實唔係我搵,係我個朋友請左個師傅番黎,但見大家都係朋友,比我免費加持
頭像被屏蔽
buddha 發表於 5-6-2014 12:01
原來係咁架@____@
但加持都有分好家唔好架咩???
我以為無論咩人都好,加持都係個條公式,都係一樣架添~~~~

唔係話加持唔好,而係每個師父法門唔同,淨係陰法加持落正牌都已經夠死啦,同埋如果塊牌戴得咁差就唔好戴,唔好夾硬戴,戴牌真係要講夾唔夾,或者做多D善事都會好D
buddha 發表於 5-6-2014 12:02
其實唔係我搵,係我個朋友請左個師傅番黎,但見大家都係朋友,比我免費加持 ...

你的牌商朋友真夠老友
homelessking 發表於 5-6-2014 13:53
唔係話加持唔好,而係每個師父法門唔同,淨係陰法加持落正牌都已經夠死啦,同埋如果塊牌戴得咁差就唔好戴 ...

但個個師傅都係做正法既野的,雖然少,但佢唔係全陰的,會唔會對陰有偏見???
同埋唔係正代表好,陰代表唔好的,用法在於人,用陰法幫人,也叫正法,正如警察被眾人認為係維持治安既正義職業,難道全部警察一定係好人???太以篇概全了
亞特蘭提斯 發表於 5-6-2014 19:16
你的牌商朋友真夠老友

怒小弟無知,在網上唔係好搵到依個師傅既資料,請問佢係咪成日不好既師傅or黑商or,else etc......???
buddha 發表於 5-6-2014 22:46
但個個師傅都係做正法既野的,雖然少,但佢唔係全陰的,會唔會對陰有偏見???
同埋唔係正代表好,陰代表唔好的 ...

http://www.unitehk.com/forum.php ... 9677&extra=page%3D1

大部分小朋友都比邪惡台洗腦 請先讀我這文章再說

另外 先警告你一次 UNITE絕不容許正心拜陰論
如果你既理論正確就唔洗係度求助
如堅持正心拜陰論我會封你AC

師兄,恕我插句咀,我唔係多事,只係大家能呢個空間相遇,都叫有緣,只希望師兄唔好比魔鬼蒙蔽

正就係正,邪就係邪,警察犯事佢已經唔係正,呢個世界無黑玫瑰架,盗就係盗,無俠盗,損人而利己就已經稱唔上正義

仲有陰靈係唔可以用人嘅思維去判斷,佢哋嘅貪婪,人係無法想像架,試問用陰法又點行正呢?未幫人已經先害人啦,同樣,用正法根本就害唔到人,因為正法嘅存在並唔係為咗害人,希望你明白

法唔係一把槍,唔係話警察同賊用同一把槍得到相反嘅結果,請弄清楚呢點呀

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽

樓主,其實你有牌商朋友幫你而你又信佢,咁你又何必上來問呢?你信晒佢咪得囉,答你嘅野同你認知唔同但又要質疑咁又何苦呢?

陰法嘅影響太難喺三言兩語中講得清楚,總之以下係我三大意見,覺得唔啱聽可以唔理我,我由頭都尾都只係想幫你啫,我講咁多野一蚊都無得賺

第一,佛牌只要經過得道高僧加持後係唔使再加持的,好多幾十年老牌一樣證明有力

第二,阿贊維拉貼我個人覺得麻麻,你要選擇信亦係你嘅決定,我會尊重你

第三,牌商梗係咩都話好,唔係點賺你錢,我不知見幾多牌商請D師傅商業到不得之了,有好多好多所謂師傅真係嚟賺錢架喳,真係勁嗰D日日喺森林修法啦,真係咁易俾你結緣咩

順便話你知,你去晒所有search engine去search一D師傅嘅名,你會發覺有D師傅成年入面有一半時間喺全中國(包括香港)周圍傳法,呢D師傅有幾得你自己諗

評分

查看全部評分