新會員登記
搜索
樓主: buddha

四面神佛牌,祂令到我.....以及全家...唉!!!help~

心理上都輸晒,不如不戴
頭像被屏蔽
buddha 發表於 2-6-2014 12:28
其實師兄有無睇><
唔係我話架,係我呀媽話架,我都講過話無可能,但我呀媽死都唔信><
點解拉一拉之後會反彈? ...

觀世音菩薩喺佛 喺超越時空 貫穿三千大千世界嘅一嗰佛 簡單咁講 你抬頭看到嘅天空甚至整嗰銀河系都喺包含咗喺菩薩嗰法身裡面 菩薩喺永遠不生不滅存在的 喺唔會走咗去的 所以你阿媽講嗰啲喺亂up 唔駛亂信同咁驚青

有時你以為你好黑 但通常好運都會喺你黑到七彩之後出現的 你要深信你帶近嘅神喺會帶比你好運 你先會好運的 如果半信半疑就冇乜效果了.....
buddha 發表於 2-6-2014 12:27
早前已給過阿贊維拉貼加持了~
請牌的地方是有陰牌的>

阿贊維拉貼 已玩完了;P
頭像被屏蔽
師兄請牌前 了解師傅法門 好緊要 @@
其實天神同佛都相連,都系正面信息
有時候你吾好太依賴同質疑個佛牌能力,你都唔信任佢可來幫你
因為任何一個正佛牌都協助你系你背後幫助你
如果有個佛牌可以幫你解決所有問題
世間上就唔會有甘問題
希望你明白我意思
阿贊 和魯士作加持或請牌要特別醒神
因為佢地可以做陰牌或者下陰/邪法
樓主比佢加持,老實講你又唔知加持的是什麼
作為新手(本人都是新手)
最好請牌,加持找龍婆或去佛寺
正氣的必定心安D,
我唔相信四面神既問題 可能你塊牌有問題姐
請塊正法正廟既四面神再試下

如果對塊牌有疑問就拎上太和/大棠寺搵師傅睇下
homelessking 發表於 2-6-2014 12:40
淨係"阿贊維拉貼"呢五個字已經說明一切,我係你我就唔止唔戴,直頭唔會請,建議你搵其他四面神名師(e.g  ...

小弟愚笨,不明師兄何出此言
亞特蘭提斯 發表於 3-6-2014 10:57
阿贊維拉貼 已玩完了

點解咁講呀師兄><?
buddha 發表於 5-6-2014 00:42
點解咁講呀師兄>

你搵個邪法亞贊加持正牌 不是一件天下最大的笑話嗎?