新會員登記
搜索
樓主: buddha

四面神佛牌,祂令到我.....以及全家...唉!!!help~

有D人本命真係帶唔到某D牌,好似我自己就帶唔到必打,一帶黑過墨豆。
有D人本命真係帶唔到某D牌,試下放低一一陣,睇下會唔會好D
亞特蘭提斯 發表於 1-6-2014 17:42
一. 可以走咗d唔好既野入去 請牌既地方有沒有陰牌?
二. 可能你本命不夾四面神

早前已給過阿贊維拉貼加持了~
請牌的地方是有陰牌的><但不是一齊放的~
但我有個fd同我一樣又係一齊求依個四面神,點解佢反而順利,而我就......
唔通我真係唔夾四面><
lian84 發表於 1-6-2014 21:49
會唔會你諗多咗???? 四面神好靈驗ga wo  可能佢拉一拉後你嗰運之後一箭向前反彈呢!!!

仲有觀音菩薩又點會 ...

其實師兄有無睇><
唔係我話架,係我呀媽話架,我都講過話無可能,但我呀媽死都唔信><
點解拉一拉之後會反彈???依d就係業障???
yiptingfung 發表於 1-6-2014 21:58
神佛唔會害人 ,有時候發生 , 唔好架事/好事 , 未必是佛牌所為 , 試下除低睇睇 , 等問題解決左再帶番囉 !  ...

我依家都驚啦,都除過一排,唔帶反而仲順利過帶~
我一開始都無諗過d咩架,只不過唔好既事真係接二連三,不得不令我咁諗!!!
實在太匪夷所思啦
HugoSung@FB 發表於 1-6-2014 23:31
有D人本命真係帶唔到某D牌,好似我自己就帶唔到必打,一帶黑過墨豆。

點解><其實點解會咁既???
依d就係所謂既業障?___?
其實業障是什麼???為何我會有業障???
格爾萊斯 發表於 1-6-2014 23:36
有D人本命真係帶唔到某D牌,試下放低一一陣,睇下會唔會好D

正如師兄所講,已放低過一排了,真係好過唔帶,唔係心理作用,因為依件事係幾個月前的,我反覆做過好多次實驗才下這個定論
另外有無師兄解答到點解我同我fd第一日帶過時會軟賴賴既>﹏<
我fd軟左一日,而我就軟左成個星期><

唔係2555 wo>_________<
頭像被屏蔽
buddha 發表於 2-6-2014 12:27
早前已給過阿贊維拉貼加持了~
請牌的地方是有陰牌的>

淨係"阿贊維拉貼"呢五個字已經說明一切,我係你我就唔止唔戴,直頭唔會請,建議你搵其他四面神名師(e.g 龍婆禪南,龍婆Doo,屈當廟四面神)嘅牌再試試

評分

查看全部評分