新會員登記
搜索
樓主: LEVIS

[分享] 各位請牌師兄請小心

頭像被屏蔽
wesley427 發表於 30-5-2014 14:17
請到假都算,當跌錢交學費。陰牌當正牌真係不能接受!

同埋我發覺依家越黎越多人完全唔識佛牌都 ...

我都見過好多,有D師兄賣嘅時候連塊牌係咩年份都唔知,都話要去泰國入牌嚟賣,真係好無言...
頭像被屏蔽
homelessking 發表於 30-5-2014 14:35
我都見過好多,有D師兄賣嘅時候連塊牌係咩年份都唔知,都話要去泰國入牌嚟賣,真係好無言... ...

我今日在FACEBOOK 見到有個師兄 分享一面牌 只知是龍婆駕龍 話不知年份只知是未成名時出既....
我見有人回 左是2550
我吾知佢係咪比人呃左....... 2550當老牌比佢
感謝師兄分享 !!!
小心至上,多謝分享
LEVIS兄{:6_337:}出文點可以吾支持{:6_332:}{:6_332:}
el8840696 發表於 30-5-2014 12:38
有部份法師會做加左陰料o既天神牌(ex: 四面神、象神...........)
真係要小心
...

點為知加左陰野?
wesley427 發表於 30-5-2014 14:17
請到假都算,當跌錢交學費。陰牌當正牌真係不能接受!

同埋我發覺依家越黎越多人完全唔識佛牌都 ...

其實要睇果鋪頭系想幫人定賺錢,唔識佛牌系好正常

新手級o既分別方法....

就係睇下有冇疑似骨粒o既物體.....
另外就係某d不明來歷混濁o既油....etc......

好师兄。。E+好多人半桶水买佛牌的
el8840696 發表於 30-5-2014 21:43
新手級o既分別方法....

就係睇下有冇疑似骨粒o既物體.....

明白明白,多謝回答{:6_340:}