新會員登記
搜索
樓主: TymanTamyiu@FB

[求教] 有無師兄知道呢塊系正牌定陰牌

lwh719 發表於 30-5-2014 00:41
曾聽1D師兄提過 , 有D牌商會將陰牌說成正牌 , 引你買

因為有D偏門既師傅都唔多了解,見佢打得開門做生意,點知請左陰牌都唔知

清楚,多謝俾既意見
頭像被屏蔽
TymanTamyiu@FB 發表於 30-5-2014 00:47
明白,多謝師兄建議,大多數和合牌都系屬於陰牌?

或者咁講,佛法從來都係話要接受因果,順應天命,緣盡自然就會分離,咁和合呢D嘗試逆天命既牌有幾多會係正廟龍婆所做?
頭像被屏蔽
TymanTamyiu@FB 發表於 30-5-2014 00:54
清楚,多謝俾既意見

拎去泰國寺 交比師傅處理
TymanTamyiu@FB 發表於 30-5-2014 00:43
錢我都唔緊要,果一刻最希望感情得到改善就請牌幫助

正牌都有incool 但最重要係了解感情問題的根本 如兩人只是有緣無份 或是但一方根本只求緣不求份 佛牌根本幫助不到 因為正牌只是夫妻間的和合 不是隨便男女間的和合
TymanTamyiu@FB 發表於 30-5-2014 00:47
明白,多謝師兄建議,大多數和合牌都系屬於陰牌?

是的 大多數在牌商請到的和合牌都系屬於陰牌
TymanTamyiu@FB 發表於 30-5-2014 00:51
知道,我都有睇論壇陰牌禍害,我都唔清楚自己買左咩黎,果一刻只系想感情得到改善,果時都有同個老闆講唔 ...

那你打算怎樣處理佢?
homelessking 發表於 30-5-2014 01:10
或者咁講,佛法從來都係話要接受因果,順應天命,緣盡自然就會分離,咁和合呢D嘗試逆天命既牌有幾多會係 ...

我仲以為幫助世人既神有好多種,所以先考慮請和合牌
LEVIS 發表於 30-5-2014 01:11
拎去泰國寺 交比師傅處理

明白,但我唔知幾時先去泰國,先放系屋企無問題?
頭像被屏蔽
TymanTamyiu@FB 發表於 30-5-2014 10:51
明白,但我唔知幾時先去泰國,先放系屋企無問題?

呢D 早一日交比師傅早一日安心
我都試過誤請左陰法坤平仲要2面
我知道後都即時拎上去  怕左佢