新會員登記
搜索
樓主: LEVIS

大家有無試過 咁情況.....

頭像被屏蔽
homelessking 發表於 29-5-2014 18:06
張相我睇咗好耐。。。但係我都無感覺,係咪我本身業障太多呢?

我見過最誇張係戴天靈蓋上頸。。。重要只 ...

我覺得 你無感覺 有無感覺好  証明你同佢地無緣
我之前睇都是0 感覺 今次有我諗是面崇迪比我既
你現在未有可能你未遇到一面 真係有緣份既牌
呢D 野都是講機玄 我聽過一位 朋友講 (佢身上有5面牌 TOTAL 20萬 佢話 我吾知係咪)
佢話帶佛牌 先吾好理價錢  FEEL 左岩先睇價 能力內既都請左先
我無親見睇住佢發達 但 有人話佢由 負債 5-6年間去到 有3層樓  流動現金過400萬 仲開左間車房  私人有7部車  佢現有既是我見佢實實在在有係到  

未計 其他.....

我都好怕D 陰野 講到點點點我感覺佢講得越 重料我越驚

隂物很容易令人走火入魔!!
千萬唔好接觸!
頭像被屏蔽
B1327 發表於 29-5-2014 18:27
隂物很容易令人走火入魔!!
千萬唔好接觸!

好恐怖.....
LEVIS 發表於 29-5-2014 18:05
呢樣又未試   
搵日試下先

咁就要去吓喇,叫佢搵件至陰至寒比你揸吓睇吓有無感覺

你去叫埋我喎,我好想去睇吓嘢,一條友行上嗰層都淆淆哋
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 29-5-2014 19:04
咁就要去吓喇,叫佢搵件至陰至寒比你揸吓睇吓有無感覺

你去叫埋我喎,我好想去睇吓嘢,一條友行上嗰層都 ...

有咩好怕@@ ?
我之前成日行上去睇牌GA WO   淨睇吾買
等人最好去處有冷氣 有女睇 有牌睇
homelessking 發表於 29-5-2014 18:06
張相我睇咗好耐。。。但係我都無感覺,係咪我本身業障太多呢?

我見過最誇張係戴天靈蓋上頸。。。重要只 ...

係喎,勁恐怖核突

見到樽屍油傑達達,嘩頂,仲話搽喺條眉到,嘔死
LEVIS 發表於 29-5-2014 19:08
有咩好怕@@ ?
我之前成日行上去睇牌GA WO   淨睇吾買
等人最好去處有冷氣 有女睇 有牌睇

有碟賣添@@

我覺嗰到好靜,無咩人行咁,其實我so far入過2間牌舖,見到啲古曼唔係太舒服

會唔會有師兄行舖架?我想跟吓去睇嘢
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 29-5-2014 19:14
有碟賣添@@

我覺嗰到好靜,無咩人行咁,其實我so far入過2間牌舖,見到啲古曼唔係太舒服

嘿嘿  搵日一起行下LOR  
好呀,帶團行舖@@
頭像被屏蔽
LEVIS 發表於 29-5-2014 19:14
嘿嘿  搵日一起行下LOR

好喎,睇牌團記住預埋我