新會員登記
搜索
查看: 1762|回復: 19

[討論] 請問各位師兄這是甚麼佛牌?

頭像被屏蔽
這是小弟老豆生意上嗰partner比我的 應該最少都有15-16年曆史

回想當年帶啲嗰佛牌嗰陣都幾順 帶佢嗰陣屋企都幾有 唔駛憂
大學都未讀完 21歲就識咗嗰喺做娛樂圈嘅人 當年freelance幫佢同啲大明星做嘢 一嗰月做兩星期已經有萬幾蚊
之後又有間廣告公司知我識得人多 叫我幫手去攪function同party  23歲一嗰月以經搵參唔多兩三萬銀
勁多friend嗰嗰都好錫我  人緣好好 我嗰EX亦都對我好好 好到離普嗰種

但如果我冇記錯 我應該喺大慨24歲到就冇帶佢 因為有次去油麻地間"XX行"佛牌店睇吓 嗰店長話啲塊喺普通嘢 唔旺的 叫我唔好帶 同佢請嗰四面佛好過  我戇99信咗冇帶
但我都冇幫佢買 因為見到佢店有好多屍油類物體...有啲驚!!!

跟住之後 有嗰密宗嘅師姐比咗嗰密宗牌比我 都算平安 但搵錢麻麻地 人緣亦麻麻 朋友間有條肥鬼喺到攪風攪雨 又冇拖拍好DRY....
之後雖然入咗一間大公司到做 收入正常好stable 但得嗰皮靚嘢 又冇人工加 運氣麻麻哋 老細喺巫婆 日日要受佢嗰浸臭味 想死!!!
人工唔高 比唔到多錢呀媽 佢又成日嘈!!!

啲兩日因為成日睇啲嗰網 突然諗返啲塊喺櫃多年 已經遺忘咗嘅牌 想知其實喺乜???
我依家帶返咗 唔知會點呢 ..... 不嗰啲兩日我瞓醒感覺幾好..... 好似好有能量咁!!!

所以想請問各位師兄這是甚麼佛牌? 有甚麼好???
白欖佛
頭像被屏蔽
影個背面比我地睇下先
Looks like 白欖4
白欖佛佛牌

頭像被屏蔽
大自然 發表於 28-5-2014 16:04
影個背面比我地睇下先

個牌背後冇字的呀!
頭像被屏蔽
請問白欖佛牌有乜好?,你地有冇人帶白欖佛牌後得到好運?
lian84 發表於 28-5-2014 18:06

師兄你好!小小意見分享,其實个佛牌有D乜好你之前已經感受過啦⊙0⊙做人做事都要對自已有信心!
頭像被屏蔽
lian84 發表於 28-5-2014 18:06

其實佛牌無話 邊1期 / 邊1個版本 好.
有人話1期勁
但都有人帶7期勁
亦都有人帶1期無反應
呢d 睇下師兄個人同個牌 有無緣
同埋自身福報
我帶左一段短時間但明白左 眼緣只係 閘門門匙
帶落去既感覺 同埋自身福報先係 大門門匙
所以............  我越請越多牌=.=
頭像被屏蔽
ken92869813 發表於 28-5-2014 18:33
師兄你好!小小意見分享,其實个佛牌有D乜好你之前已經感受過啦⊙0⊙做人做事都要對自已有信心!
...

哈哈 我對佢有信心呀 其實可能喺要比我之前黑一黑先會知原來嗰佛喺旺近我的!!! 依加好like佢....