新會員登記
搜索
樓主: LEVIS

[刺符] 有無師兄可以分享下剌符?

又要刺又守唔到戒不如唔好刺,跟本D人唔知為咩去刺?
homelessking 發表於 26-5-2014 16:48
講起刺符大師,全泰No.1嘅係阿贊燙,佢好型,係佢幫你諗啱你嘅圖案而唔係你揀,本來我有諗過今年去搵佢刺, ...

咁師兄我又想問,假如我找一位師傅刺
之後幾年後找第二位師傅再刺其他 又會否岩規矩
頭像被屏蔽
homelessking 發表於 26-5-2014 16:48
講起刺符大師,全泰No.1嘅係阿贊燙,佢好型,係佢幫你諗啱你嘅圖案而唔係你揀,本來我有諗過今年去搵佢刺, ...

龍婆吾易搵
頭像被屏蔽
Johnny 發表於 26-5-2014 17:05
又要刺又守唔到戒不如唔好刺,跟本D人唔知為咩去刺?

咁我覺得 要了解清楚先好去刺
原因好多
有d人想保平安
有d人想靚
有d 人2樣都係
有d人是上左引
頭像被屏蔽
mike1582 發表於 26-5-2014 17:06
...

吾會
我見好多師兄 都吾同地方刺
頭像被屏蔽
...

搵唔同師傅刺符無問題,問題係我有聽過有D師傅係用陰法去加持個刺符,有D正廟龍婆就話咁可能會對身體無咁好,所以搵師傅刺符或做法事都要謹慎選擇

...

吾會既
學到野,多謝師兄們分享!
LEVIS 發表於 26-5-2014 17:14
咁我覺得 要了解清楚先好去刺
原因好多
有d人想保平安

你好
想保平安?
好似你簽名都有寫{多行善'多積福'佩帶一面高僧祝福嘅牌}就已ok{:6_327:}

想靚?
呢點就最無知..............試吓了解吓真正刺符目的先,何況守唔到戒真係不如唔刺{:6_324:}
唔好咁輕易比D牌鋪吹大先得.............
祝好運

頭像被屏蔽
Johnny 發表於 27-5-2014 08:23
你好
想保平安?
好似你簽名都有寫{多行善'多積福'佩帶一面高僧祝福嘅牌}就已ok

師兄你好 我又想問 想靚點解又會無知@@??
有d 刺隻虎 活生生  又有d 刺到成隻貓咁.....
有得選擇點解吾選擇個靚d???