新會員登記
搜索
樓主: lian84

[討論] 丞接之前蝴牒牌嘅問題 我竟然………..

殊,咪話有人教你,你要用轉移目標大法,你先道歉,之後就同佢講返工有太大壓力同用盡能量,不過你仍認為做男人一定要喺呢個時候搏,至會更有能力讓身邊既人快樂!
我唔希望你講大話,係覺得你可能係咁但唔識表達,如果你唔係上述所講既情況,亦希望Ching 可朝住呢個方向做事,一個為身邊既人着想既男人,體貼D既女仔都會願諒你啦{{:7_358:}
By the way, 得左請食飯{:4_109:}
頭像被屏蔽
溝女唔係依賴塊牌架師兄…
睇你同佢有冇緣
而且睇你有冇把握機會
頭像被屏蔽
我啲方面比較弱 感情上我好單純 其實我單身咗多年 當中都有好多次機會 但唔知點解次次有機後 我到白白比被機會流走

可能已經單身太耐 對自己啲方面冇乜自信 但又好奇怪 我都試過表白 可能我又過份坦白同認真 認真到會嚇親人

試過佢嗰reply喺 "又會好到咁嘅?" 真喺吹漲….
頭像被屏蔽
其實今次好好地的 唔知點解無啦啦咁就冇晒聲氣  可能真喺唔關塊牌事 喺自己有點唔識manage.....
係啦,未必關牌事。
女仔,鬧下情緒好閒
頭像被屏蔽
lian84 發表於 26-5-2014 02:46
其實今次好好地的 唔知點解無啦啦咁就冇晒聲氣  可能真喺唔關塊牌事 喺自己有點唔識manage..... ...

師兄,你諗多咗啫,我估你今日再搵下佢就無事
調返轉你自己唔好太緊張,你自己諗得太多都會影響你同佢相處時嘅氣氛,自然D做返你自己就得架啦,加油
頭像被屏蔽
thank you everyone!~~
近來了解看看  不過非普通話說明看的不是很明白