新會員登記
搜索
查看: 1545|回復: 17

[討論] 丞接之前蝴牒牌嘅問題 我竟然………..

頭像被屏蔽
期實我帶返啲嗰蝴蝶牌大慨有一星期吧

我本來有嗰女仔大家date近 每日都傾得好開心的 一直都是佢比較主動的

就喺前晚 我哋傾傾吓whatsapp時 我無啦啦喺張凳瞓咗5分鐘

到我醒返原來佢嬲咗我做乜唔覆佢 佢竟然發悔氣喺到話 "咁唔阻你哪 你瞓先啦"

我5分鐘醒返後話 "我唔小心hup雀咗 醒返了 你嬲我"? 之後佢就冇再覆我

在噤日中午佢message來 話佢食近lunch 問我等陣做乜 我話去gym… 佢就 ok… 我話5-6點出佢都喺只答ok 我見佢好似唔想講嘢咁就冇再傾  平時到夜晚佢message我

但噤晚到今日整天都冇message我了 其實講真真喺好少事 點解會攪到咁?

唔知點解會攪到咁 唔通真喺好似啲人咁講一帶啲佛牌後就會黑一陣 啲好運先會出來?

定喺嗰蝴諜神知道我哋唔啱所以就要stop我哋?

我其實唔喺好識同情人溝通的 所以我依家唔知點好

琴晚到依家嗰心都喺到痛 …...希望嗰蝴碟牌喺真喺幫近我吧……
謝謝分享
師兄,我覺得你諗多左囉。

女仔發下你脾氣想你關心下佢啫
頭像被屏蔽
wesley427 發表於 26-5-2014 00:03
師兄,我覺得你諗多左囉。

女仔發下你脾氣想你關心下佢啫

但願如此…...

花小小心思哄留佢啦
頭像被屏蔽
溝女靠樣子,靠口才,心理戰不是靠牌.... 如果靠塊牌可以掌館條女既 d 寺咪成場女?
應該係發吓脾氣,花啲心思氹返佢啦
頭像被屏蔽
好吧 明天試吓氹吓佢啦~~~~~
若要如何,全憑自己

溝女係靠自己,唔係靠牌
謝謝分享{:7_353:}