新會員登記
搜索
樓主: lian84

[求教] 蝴蝶佛牌 請教請教

頭像被屏蔽
lian84 發表於 23-5-2014 10:45
哈哈 咁我就先祝你由今天起日日行好運哦 ~~~~

多謝你呀  
如果我有咁既能力 我都會多為身邊人 或遇到不幸人 其福
頭像被屏蔽
LEVIS 發表於 23-5-2014 10:47
多謝你呀  
如果我有咁既能力 我都會多為身邊人 或遇到不幸人 其福  ...

依我經驗就唔駛去特登祈福 因為有時特登去做一樣嘢可能會有反效果 越想得到一啲嘢嗰天就越唔比你的.....

所以我通常做乜都喺隨意的 通常好運都喺喺自己唔覺唔覺嗰陣就滲晒出來的了
頭像被屏蔽
lian84 發表於 23-5-2014 11:14
依我經驗就唔駛去特登祈福 因為有時特登去做一樣嘢可能會有反效果 越想得到一啲嘢嗰天就越唔比你的.....
...

IC

你現在 都帶緊呢面蝴蝶??
頭像被屏蔽
LEVIS 發表於 23-5-2014 11:15
IC

你現在 都帶緊呢面蝴蝶??

有呀!!!!  帶近 我啲幾日感覺幾好!! 依家師兄話喺堅嘢感覺就更好了!!!!!!
頭像被屏蔽
lian84 發表於 23-5-2014 11:19
有呀!!!!  帶近 我啲幾日感覺幾好!! 依家師兄話喺堅嘢感覺就更好了!!!!!!

有感覺  是好
回復 贊好 1 反對 0

lian84 發表於 23-5-2014 10:18
其實求啲嗰蝴蝶佛牌嗰陣 喺比較想喺人緣同愛情 所以冇啦啦心血來潮想帶嗰蝴蝶牌
帶咗半年後唔覺有乜大轉變 ...

好神奇,祝師兄可以好好咁運用天賦能力

其實聽唔少怨親責主或虛空過往會扮演其他人或眾生,明白幫得到就幫呢個道理,但嗰啲眾生係好難以人界嘅知識或準備去評估,若然與其溝通,其或會貪得無厭,大家始終係普通人,無法力,擔心好難駕馭,而且,多接觸亦對人身無益

最差嘅情況係當一知道可以用呢個途徑得到幫助,二,三,四會接踵而來,到時就會引起更大問題了

我係四面神fans,曾經幫我成願,師兄,有興趣就試吓供拜吓四面神啦
頭像被屏蔽
danielchung 發表於 23-5-2014 11:31
好神奇,祝師兄可以好好咁運用天賦能力

其實聽唔少怨親責主或虛空過往會扮演其他人或眾生,明白幫得到就 ...

我有拜四面佛架 我如果有時間就去泰國 如果唔喺我都會喺沙田嗰四面神到拜的

點解冇啦啦想帶埋四面佛牌 因為嗰日講起 我老豆話佢當年開頭帶四面佛嗰頭三年攪生意賺好多錢 之後冇啦啦跌咗嗰牌唔見咗 就霉咗一期 我依家諗諗吓都常搵嗰有緣四面佛牌旺吓自己炸!!!
頭像被屏蔽
lian84 發表於 23-5-2014 11:42
我有拜四面佛架 我如果有時間就去泰國 如果唔喺我都會喺沙田嗰四面神到拜的

點解冇啦啦想帶埋四面佛牌  ...

四面神 不是佛

不如搵日一起 約多幾個師兄一起去拜下 之後去TEA 吹吹水  
lian84 發表於 23-5-2014 11:42

點解冇啦啦想帶埋四面佛牌  ...

咁睇嚟四面神同你屋企都幾有緣喎

可能你阿爸個四面神幫佢擋咗一劫呀,佢之後有無去拜返呀?

其實師兄可以喺呢到搵吓四面神牌啲資料,睇睇邊個法相自己覺得舒服,先考慮供請
LEVIS 發表於 23-5-2014 11:47
四面神 不是佛

不如搵日一起 約多幾個師兄一起去拜下 之後去TEA 吹吹水   ...

好呀喂,係咪架師兄?我就去開荃灣,有機會一齊去拜拜