新會員登記
搜索
樓主: hook282000

一級機師 YAM1328(UID: 5733)

頭像被屏蔽
hook282000 發表於 22-5-2014 14:24
唔洗BAN AC,如果佢氾多幾次咪永久唔比佢拍賣,其他版一樣可以上

都可以
如果佢要再拍賣要佢 參悔出POST 不會再飛機
LEVIS 發表於 22-5-2014 14:27
都可以

都好喎,起碼要寫1000字:lol
hook282000 發表於 22-5-2014 14:50
都好喎,起碼要寫1000字

支持

但佢行得呢一步就肯定潛水再開acc

師兄,你發慈悲心,如果佢肯捐同等價值就寬恕佢啦
頭像被屏蔽
我建議
1. 完標後如果三日之內無同賣家溝通就即黑名單
2. 如果要鑲殼就最少落一半殼錢做訂金,一日無過數一日都唔鑲
3. 根據完標價設定交收有效期,例如$1000內一星期內交收,$2000或以上的就最多兩星期有效期等等,如有任何延期需要,要先付三成訂金,一日唔過數一日唔留牌,過期而無知會賣家即黑名單

咁就可以控制個拍賣喺兩至三星期內完成,唔使D賣家等到火起
希望D投標者諗清楚先好投,一個人無品戴咩牌都無用

評分

查看全部評分

頭像被屏蔽
homelessking 發表於 22-5-2014 15:05
我建議
1. 完標後如果三日之內無同賣家溝通就即黑名單
2. 如果要鑲殼就最少落一半殼錢做訂金,一日無過數一 ...

我覺得 遲D 比$ 吾係大問題
你應該要問左賣家得吾得先
如果真係比你遲D 比你就應該 守信用 真係要
如果吾係有心要應該 一早話比人知 吾需要
頭像被屏蔽
LEVIS 發表於 22-5-2014 15:10

所以我咪覺得要落訂或者設定期限,所謂治亂世用重典,就係D人無信用先要用規則去管治,同有D人講個信字係無用,下下要用規則去約束行為其實幾可悲
LEVIS 發表於 22-5-2014 14:27
都可以

阿~天氣不似預期
{:6_296:} 戰機 or 民航 ?
LEVIS 發表於 22-5-2014 15:10

其實擺出嚟bid啲牌又唔係好貴嘅牌,多數都你幾舊水內,過千都唔係太多,都唔明啲人點解可以cheap成咁,為咗幾舊要潛水!!求得佛牌唔通唔信佛?知唔知咩嘢係因果報應??自己衰就好啦,如果因為佢而搞到本身run得好嘅規則改變,呢條友就罪大喇!!!

希望飛機友反省吓啦,最希望係一場誤會,繼續開開心心請心頭好
danielchung 發表於 22-5-2014 15:42
其實擺出嚟bid啲牌又唔係好貴嘅牌,多數都你幾舊水內,過千都唔係太多,都唔明啲人點解可以cheap成咁,為 ...

哩個世界咩人都有{:6_321:}真係有人戴住佛牌唔信佛唔信因果架{:6_328:}