新會員登記
搜索
查看: 2192|回復: 14

[討論] 泰國跑廟團就大把×_×

各位師兄有無想過開一團本港跑廟團?可以帶我地D新仔去見識下,有師兄帶團新仔們起馬知道要帶備什麼,要注意什麼。新仔們也有免費^o^導遊,帶團師兄也有功德(^o^)/
請大家比D意見,反應如果好,一定會有熱心的師兄們出來開本地跑廟團囧rz
跑廟團,不如索性約人去廟,等啲師兄教下路,易過組團喎{:7_364:}
跑廟我就覺得唔需要啦,但如有師兄攪d 導嚮團指點吓我呢d 新丁就多謝晒啦
tomy927 發表於 22-5-2014 05:35
跑廟團,不如索性約人去廟,等啲師兄教下路,易過組團喎

好啊,TOMY師兄。。幾時有空帶D師弟去廟(☆_☆)
ares 發表於 22-5-2014 06:34
跑廟我就覺得唔需要啦,但如有師兄攪d 導嚮團指點吓我呢d 新丁就多謝晒啦

HAHA....HA...師兄其實跑廟/導嚮都好,都對我們呢D新丁好用和幫助,支持支持^ω^
支持支持!!!!{:7_358:}
如果要開本地的好,
泰國的自已論壇做,都需要人力物力
相信唔易
頭像被屏蔽
咁多間廟 好多人想請既都吾同  好難夾 同埋睇牌呢家野 人多 就時間好耐
吾易攪....
如果師兄你想跑廟 可以找 權兄 佢可能幫到你
LEVIS 發表於 22-5-2014 10:43
咁多間廟 好多人想請既都吾同  好難夾 同埋睇牌呢家野 人多 就時間好耐
吾易攪....
如果師兄你想跑廟 可以 ...

只是本地.....一天可以了...師兄支持下啦
tomy927 發表於 22-5-2014 05:35
跑廟團,不如索性約人去廟,等啲師兄教下路,易過組團喎

導人入廟好事