新會員登記
搜索
樓主: student0426

[求教] 我想問學生可以帶咩佛牌??

頭像被屏蔽

讀書期間,點解仲掛著溝女,張心機留心請書
大自然 發表於 21-5-2014 17:31
讀書期間,點解仲掛著溝女,張心機留心請書

我冇咩心機讀...
你爬下文先,認真!
你而家咩都唔識就去請牌,盲目甘請下連係咩黎都唔知..一陣比人講一講請左尊陰牌啊!
唔好甘急慢慢黎,係你既點都係你

香港社會好現實 , 無學位就無生活 ,
佛牌只係輔助既聖品,佢保你有多D機會搵到錢你都要刻去把握機會先得架麻

我當初就係訓教同玩左成個高中生活,依家都後悔
lwh719 發表於 21-5-2014 19:44
香港社會好現實 , 無學位就無生活 ,
佛牌只係輔助既聖品,佢保你有多D機會搵到錢你都要刻去把握機會先得 ...

o 但係我...真係冇咩心機
student0426 發表於 21-5-2014 20:44
o 但係我...真係冇咩心機

傳統學校教D書本上既知識可能真係吾係人人有興趣有心機讀
試下報D VTC既學校 讀D職業既野啦
lwh719 發表於 21-5-2014 21:13
傳統學校教D書本上既知識可能真係吾係人人有興趣有心機讀
試下報D VTC既學校 讀D職業既野啦{:1_ ...

math 教果d野有幾何會用到...
student0426 發表於 21-5-2014 21:14
math 教果d野有幾何會用到...

有90%機會用唔著,但你依一刻最需要就係佢
回復 贊好 1 反對 0

韋拿 發表於 21-5-2014 22:18
有90%機會用唔著,但你依一刻最需要就係佢

但係我學極都唔識...
wahtung 發表於 21-5-2014 02:03
師兄你好!學生,首先分好多年齡的!如果係十八歲以下就係
要問下師兄你自己,老豆老母先啦!
有D三四十歲 ...

我都係咁話