新會員登記
搜索
查看: 1653|回復: 16

[分享] 佛牌比賽入圍靚盒大放送

本人經歷過大大小小不同的佛牌比賽,當中有啲可以攞到獎故之然開心,因為有張證書之餘,又可以證明到我塊牌品相都唔差,但冇獎既牌亦都唔少,如果攞唔到獎又點算?
好簡單啫,咪得返個膠盒囉!依家儲埋好多都唔知點用好,如果有師兄嚟泰國,我願意以"零"利潤300泰銖一個賣咗佢

保證真品,而且每一個比賽盒都經過專業評判摸過同睇過及入圍過,一睇上面張LABEL就知啦!!!

評分

查看全部評分

師兄都拎咗唔少牌去比賽喎

咁點解攞唔到獎會得返個盒嘅?唔通...
賣一個比我,得我可以啲牌賣貴啲
danielchung 發表於 11-5-2014 20:08
師兄都拎咗唔少牌去比賽喎

咁點解攞唔到獎會得返個盒嘅?唔通... ...

個牌拎唔到獎留返個盒都冇咩用,咪抽返塊牌出嚟,所以咪淨返個盒囉,我個人比較冇咁環保,啲盒我又唔會再用,因為個盒都唔代表啲咩既
tomy927 發表於 11-5-2014 20:49
賣一個比我,得我可以啲牌賣貴啲

我都有兩個, 有冇人回收張舊label礙眼比我搣左
相片 11-5-14下午09 08 41.jpg
我要最上嗰幾盒「入圍」盒
Daniel0220 發表於 11-5-2014 21:38
我要最上嗰幾盒「入圍」盒

好呀,留比你:lol
搵間廠做返三幾百個比賽盒賣比D牌商先!
YKK 發表於 11-5-2014 22:59
搵間廠做返三幾百個比賽盒賣比D牌商先!

唔洗咁複雜,泰國有現成膠盒的,不過冇LABEL,都只不過係10泰銖一個,買得多仲有折扣。
頭像被屏蔽
我出三百五十泰纸一佪,要五個,轉頭張啲要XX的牌放入去,就可以高幾倍,坻呀