新會員登記
搜索
樓主: Zak_Wong

點解呢個論壇下下都要回覆先睇到內容既?

LEVIS 發表於 5-5-2014 15:33
我想講 我早前 係到 捐左隻藍芽耳機出黎  當時 此師兄 投左標
到交收當日 先話 旺角 之後我臨到時就同我講 ...

你同佢對答時 覺得佢正唔正常?
頭像被屏蔽
亞特蘭提斯 發表於 5-5-2014 16:19
你同佢對答時 覺得佢正唔正常?

初初we chat 對答都是 約時間日子  都無咩交流 吾覺有問題
臨到不停轉地方 再吹速 我就覺得佢有點自我.....  定大支野
到一見面 就話 我同阿樹tei 講緊野 呀  哈哈  (我心諗關我咩事.....)
再話我都有回應過你d post ar 哈哈  (我心諗有咩問題0.0 .....)
我都係 應左佢一句 係咩?  88
就走了  因為佢既吹速態度已令我有點反感
LEVIS 發表於 5-5-2014 16:23
初初we chat 對答都是 約時間日子  都無咩交流 吾覺有問題
臨到不停轉地方 再吹速 我就覺得佢有點自我... ...

不過正常人應該會考慮人地感受 唔會一改再改交收地點啦 都已經唔係賺你錢GA啦 仲要吹三吹四 呢條友都係有D問題GA啦
頭像被屏蔽
亞特蘭提斯 發表於 5-5-2014 18:22
不過正常人應該會考慮人地感受 唔會一改再改交收地點啦 都已經唔係賺你錢GA啦 仲要吹三吹四 呢條友都係有D ...

因為就佢地點 先遲到 完全0 理人感受

吾LIKE 上黎大可以 吾上 做咩要MESSAGE人地  話BAN 佢ACC?? 麒麟怪
If a sincere buyer won't change a place to trade in a short time, buyer is not a KING. TRADE must be fair to each parties