新會員登記
搜索
樓主: 興興興

[分享] 分享第一次請牌的經驗.......

kkk 發表於 23-4-2014 23:59
唔開。我開鋪死梗。一唔請陰。古曼都無會有。就得正牌咪等關門

咁貴都有人請,正牌都唔優做呀,何況用老實價,諗諗佢

{:6_339:}8呀
chanwaiman 發表於 24-4-2014 00:04

唔使吹人買。無生意
chanwaiman 發表於 24-4-2014 00:04

有建樹
興興興 發表於 23-4-2014 23:09
KKK師兄,其實澳門咁多間牌店,我無咩頭緒邊間好D邊間差D,有時想睇下牌都唔知去邊間好,請問你有沒有好建 ...

無的。我都唔係D牌鋪請牌的。不過都會去睇下咯。有時間咪約埋去睇下。交流下咯。都係果句了。上嚟睇多D。學多D。每個人都有新手的時候。我自己都係咁樣過嚟的喺哩度你唔明的問。咁多師兄都會好樂意回答你的。
kkk 發表於 24-4-2014 00:08
唔使吹人買。無生意

咁又係,啲人陰質先識搵食

卞城王司掌大叫喚大地獄,此獄之罪苦又勝於前面種種。因所造之殺生、偷盜、邪行、飲酒之罪皆較前為重,故其苦更深、更烈。每受其苦,罪人啼哭叫吼,聲聲悲號,故稱大叫喚地獄。又此地獄對於妄語所造之罪有更嚴慘的罪報,受報的時間亦較前為長,真是苦痛至極!
[url=http://www.unitehk.com/forum.php ... 7954&extra=page%3D1]
人地要燈油火蠟.鋪租. 邊個無去過交學費 !
kkk 發表於 24-4-2014 00:10
無的。我都唔係D牌鋪請牌的。不過都會去睇下咯。有時間咪約埋去睇下。交流下咯。都係果句了。上嚟睇多D。 ...

哈哈哈,當然好,有野學
師兄澳門邊到有佛牌供?
燎爍天 發表於 24-4-2014 00:48
師兄澳門邊到有佛牌供?

好像唔可以開鋪頭名......