新會員登記
搜索
樓主: GDP

佛牌葛强大威力同影响力,唔通神都无办法打救香港人?

弱智都學人上網,返鄉下耕田吧啦,阿陸仔
jack888 發表於 23-4-2014 14:34
啊陸仔,言論自由就當然啦,乜大陸有言論自由咩?

如果你话中国。入面无狗子队,所以安静好多。我话系呢度?明无。理解能力有问题。
jack888 發表於 23-4-2014 14:39
弱智都學人上網,返鄉下耕田吧啦,阿陸仔

{:7_364:}{:7_364:}看见都好笑
GDP 發表於 23-4-2014 14:40
如果你话中国。入面无狗子队,所以安静好多。我话系呢度?明无。理解能力有问题。 ...

唔明?狗係指閣下?上面冇得自由發言,落來發洩,真可憐
GDP 發表於 23-4-2014 14:41
看见都好笑

當然好笑,笑你kai 子 ,儍B
頭像被屏蔽
23167410 發表於 23-4-2014 10:11
本人大陆人。但系我觉得里D只能系一些无素质的大陆暴发户所做出得行为来的。看整件事情。大陆那个女人在行 ...

師兄先不要誤會,不是什麼大陸人香港人的問題
其實講到底,大家都是炎黃子孫,雖然,現在大陸同胞都在進步中
但有些正如你所謂的暴发户,內陸地區的教育不足的人
人民質素真正令人頭痛,令所有中國人聲譽有所......唉
回復 贊好 2 反對 0

大自然 發表於 23-4-2014 14:54
師兄先不要誤會,不是什麼大陸人香港人的問題
其實講到底,大家都是炎黃子孫,雖然,現在大陸同胞都在進步中
...

咪就係,有錯不認指鹿為馬顛倒是非
本人感覺這帖由純粹討論演變成人身攻擊,偏離了帖子論點,不再適合再討論落去!!

評分

查看全部評分

回復 贊好 2 反對 0

韋拿 發表於 23-4-2014 15:10
本人感覺這帖由純粹討論演變成人身攻擊,偏離了帖子論點,不再適合再討論落去!!
...

關貼吧{:7_364:}