新會員登記
搜索
樓主: xyz

我想投訴這什麼bankbank師兄說話侮辱我

@樓主,
講句公道說話,你個賣貼我都覺得有啲內容唔夠清晰

頭像被屏蔽
您要投訴唔緊要,您要清楚列出我錯誤之處
影相不清·不是一次是幾次(不是什麼錯誤)咩道理
好呀,我又用點時間回覆這什麼bankbank以下

泰國廟(又怎樣)係人都知泰國有(廟宇)喇
這牌很多年之前,忘記了又如何,欄到你可以說這網站其他人拍賣是完全對嗎?你有看每個拍賣嗎?
上次師父您(填乜)今次寺廟您又(填乜)您自己清楚
填正確位置,不如你自己把格式矯正好的,其他人可以看見清晰,你自己眼睛清楚唔代表其他人明白。
如果個個好似您甘樣出牌(死得喇)
你可以讀書少,點解要死呀?
我就算賣牌都會(圖片清晰及資料充足)
我歡迎您投訴.
當然喇,香港網站是公共可以看見,投訴你,你可以反醒下,好好學習什麼是 web management.
xyz師兄,平心而論,你所出的拍賣帖,如果有人驚你影響佢買賣,佢就唔會提你有問題啦!另外你出買賣帖,理應係提供正確資料,作為一位有心恭請的人,佢最底限度都想知該佛牌的「廟名、開光年份、開光師父」!
這牌很多年之前,忘記了又如何,欄到你可以說這網站其他人拍賣是完全對嗎?你有看每個拍賣嗎?

你係咪有問題?忘記左一係就唔好賣,一係就自己搵資料!!!!
xyz 發表於 12-4-2014 22:53
您要投訴唔緊要,您要清楚列出我錯誤之處
影相不清·不是一次是幾次(不是什麼錯誤)咩道理
好呀,我又用點 ...

回應你的問題

買賣帖最低要求出讓者提供關於該件佛牌的正確資訊 如果各下忘記了 即未合乎出帖要求
本站只要盡力提高在本站出讓佛牌的資料準確性 如發現有問題會向樓主反映 是次本人已向樓主反映一次 希望樓主改善 但各下發出的第二帖未能合乎資格

如果各下不認識中文 本人可以用英語跟各下溝通
因為沒有其他人投訴過本站單表顯示有問題

本人是香港人 香港人對"死得喇" 應該表示閉家伙

what is web management ? Are you talking about forum management?
the unitehk.com is the public forum, anyone can complaints anything under sufficient justification.
but i think you better know complaint and self-examination is two different things
self-examination just happen under complaint is substantiated .

if the complaint is not substantiate. i think you better have a self-examination why the justification is not  sufficient.
其實好小事姐,張相曚換個張清晰就得,不用那麼大反應,你影啲相真係矇,我在其它網站試過比人叫折殼影(防水殼)都係咁啦?!!再影過!
jack888 發表於 12-4-2014 23:57
其實好小事姐,張相曚換個張清晰就得,不用那麼大反應,你影啲相真係矇,我在其它網站試過比人叫折殼影(防 ...

防水殻都折?? 點折?明玩野啦
jimcy 發表於 13-4-2014 00:13
防水殻都折?? 點折?明玩野啦

有時D嘢大家明的
jack888 發表於 12-4-2014 23:57
其實好小事姐,張相曚換個張清晰就得,不用那麼大反應,你影啲相真係矇,我在其它網站試過比人叫折殼影(防 ...

折殼影(防水殼)
kkk 發表於 13-4-2014 00:47
有時D嘢大家明的

明咩呀kkk先生