新會員登記
搜索
樓主: xyz

我想投訴這什麼bankbank師兄說話侮辱我

Wa ar xyz 哥,你就咪話人侮辱你喇,你post 拍賣D相簡直就侮辱緊買家,由此至終好似bankbank hing 冇對你直接人身攻擊喎,但你又話人小學生又話人痴缐?
頭像被屏蔽
這個神州大陸就多了很多像xyz般神的人物,自己有問題不改正,
反而指責別人抽查自己,難怪打假在国內是極難的,多謝這些神一般的怪物

兩位版友版主一人小句..

1.我相信bankbank並唔係特別針對你,事實閣下拍賣帖既相真係太檬,完全睇唔清楚件聖物,Unite每位版主都有責任維持拍賣區秩序,雖然閣下有PM我關於拍賣帖相片一事,而我亦有叫你換張清楚D既相,提供清晰相片係每一位賣家有既責任!!

2.閣下拍賣帖的資料唔完整或錯誤,所以拍賣帖被關閉!!

3.假若閣下能夠提供正確資料及相片,以上問題一定唔會再出現!!

大家能夠係Unite相識也是一種緣份,Unite絕對係一個公平公開公正既佛牌討論區

評分

查看全部評分

{:6_320:}和諧和諧
韋拿 發表於 12-4-2014 22:06
兩位版友版主一人小句..

講得啱{:6_327:}
師兄。老實講。如果咁樣算係侮辱的。你最好無有機會俾亞特蘭師兄話你。照片唔清晰都叫你照清楚D。資料唔清楚的。可以上網穩。或發分享貼問清楚先。哩度咁多師兄我相信要解決你的問題唔難。但照片問題。你真係要唸唸
d相真係好X朦
xyz 發表於 12-4-2014 21:11
你在我眼中非常普通,我去泰國,你仍然小學學生喇。
有本事開泰國佛牌店舖,有本事介紹下自己什麼經驗和歷 ...

唔好意思 我都係唔係好明你既思考模式
你能唔能夠慢一點 說明你的想法?

"你在我眼中非常普通,我去泰國,你仍然小學學生喇。"
他有表示他比較特別嗎? 如何特別? 怎麼特別?
他有否定你曾經去泰國嗎?
他有表示過他是專家級嗎? 那個學科?

"有本事開泰國佛牌店舖,有本事介紹下自己什麼經驗和歷史或合資格。投訴你如何呀?小角色。"

開佛牌店舖及介紹下自己經驗歷史或合資格就能證明一個人有本事嗎? 什麼本事?
我壇版主有人反對你投訴BANKBANK嗎?

"他可以害怕我奪取他的小生意"
你怎麼聯想得到一件$150起標的佛牌會影響他的小生意?

他有否PM各下侮辱各下是小角式?

真心求解

多謝支持
kkk 發表於 12-4-2014 22:17
師兄。老實講。如果咁樣算係侮辱的。你最好無有機會俾亞特蘭師兄話你。照片唔清晰都叫你照清楚D。 ...

(你最好無有機會俾亞特蘭師兄話你)
笑鳥