新會員登記
搜索
樓主: 貓妖

徘徊腦海中的妳

就算比你返到轉頭既話,在那一刻你都可能唔會去珍惜,此乃緣份是也!!

好老實講, 係你去追番人地之前係咪應該改下你d搞到你地分手o既壞習慣先呢??
淨係後悔後悔內疚有咩用........

話哂我都叫做有份睇住你兩個點樣開始.......你地兩個o既性格係點......都叫略知一二.........
兩個人相處能夠搞到分手收場, 原因係邊??  

相信你地兩個自己最清楚, 如果最根本問題唔解決 / 戒掉 / 改善........
就算俾你再一次追番, 結果都係一樣.........哩一點大家心知肚明

============分隔線==============
你識我咁耐都知我好憎長篇大論打咁x多字, 上面堆字你o岩聽就聽, 唔o岩聽就block左佢........
如果你曾經當我係朋友o既話就請你花少少時間消化一下我真正想講咩.....

9up完......閃{:6_331:}
頭像被屏蔽
雖然幫唔到咩,但少少經驗就係,

一切在乎"決心"

算數!啦朋友人生好彩就兩萬多日!
最緊要自己開心啦!
頭像被屏蔽
又有金錢瓜葛嘅感情关係係煩D