新會員登記
搜索
樓主: IsaacKaneko@FB

[其他/冠蘭] 新人~分享兩個佛牌...

IsaacKaneko@FB 發表於 6-4-2014 23:41
明白,多謝師兄指點

補充內容 (6-4-2014 23:44):

新手唔建議請
IsaacKaneko@FB 發表於 6-4-2014 23:41
明白,多謝師兄指點

補充內容 (6-4-2014 23:44):

新手唔建議請

OH...咁師兄,我請左咁多年,我應該點做?
了解多D,保障自已,
您要明白.您黑仔同有野求,走入去乜都講哂出來,鋪頭一定捉您心埋(放血)當時您一定無問題,因您須要,過後您清醒番,覺得勁貴。
價錢貴左冇得埋怨~資料錯誤同無比(師父或廟同年份),就好有問題喇。
bankbank 發表於 6-4-2014 23:52
了解多D,保障自已,
您要明白.您黑仔同有野求,走入去乜都講哂出來,鋪頭一定捉您心埋(放血)當時您一定無 ...

明白~THX
當時我對佛牌一D認知都無,所以唔知會有師父同年份
如果新人請五眼四耳佛牌,開光師傅\廟:古巴半仰\屈貴南換,開光年份:佛曆2556(2013年)

唔知適唔適呢?希望各位師兄俾D意見
我都係新人 要開下野
果條友(神)到不得了!好彩佢冇叫你做法事,唔係又唔見幾萬。
IsaacKaneko@FB 發表於 7-4-2014 00:02
如果新人請五眼四耳佛牌,開光師傅\廟:古巴半仰\屈貴南換,開光年份:佛曆2556(2013年)

點解唔請個佛祖牌?
頭像被屏蔽
IsaacKaneko@FB 發表於 7-4-2014 00:02

點解要請五眼四耳?樓主你想求咩?
其實好多流行嘅正牌已經可以滿足晒大部份人嘅要求,請D出名正廟出嘅牌咪重安心