新會員登記
搜索
樓主: hook282000

[分享] 佛曆2557年4月20日 大型佛牌比賽

有機會我一定會去參加 {:6_296:}
韋拿 發表於 2-4-2014 09:34
話事話好似仲差張証書,阿權兄得閒既話幫

我寄啲盒返黎,我要確保我果啲係真牌!!

冇問題,呢啲盒我有百幾個。
到時你喺上面自己寫返啲數字上去就可以了。
Let me see see
hook282000 發表於 2-4-2014 02:52

"入圍"并不代表是真品,無參加過比賽并不代表是假。 所謂"入圍"既牌并沒有特別既意思,只係一些牌商想像出來既推銷手法

你張喺我度。過黎穩我攞
jimcy 發表於 2-4-2014 12:48
"入圍"并不代表是真品,無參加過比賽并不代表是假。 所謂"入圍"既牌并沒有特別既意思,只係一些牌商想像 ...

你在泰國有冇牌商話你知呢塊係入圍?
我就從來冇聽過囉.........不如今日一齊去啲牌舖問下啦:lol
janus2025 發表於 2-4-2014 11:21
@Daniel0220我要查看信息就必须要回复,为何被视为“灌水”呢?我没懂,我有必要去灌水吗?灌水对我有任何 ...

http://www.unitehk.com/forum.php ... &extra=page%3D1
冇乜資格參賽
hook282000 發表於 2-4-2014 12:41
冇問題,呢啲盒我有百幾個。
到時你喺上面自己寫返啲數字上去就可以了。 ...

入左圍既盒唔好比我喎
janus2025 發表於 2-4-2014 11:21
@Daniel0220我要查看信息就必须要回复,为何被视为“灌水”呢?我没懂,我有必要去灌水吗?灌水对我有任何 ...

你要睇就回好D 樓主好心分享一D野出來 你求其打D垃圾出來 我就當你灌水 我唔理你鐘意好唔鐘意好 分就扣硬你既
唔鐘意請自行永久消失!