新會員登記
搜索
樓主: 小丸子

[求教] 懷疑紋了假的經文

頭像被屏蔽
哦…明晒!
原來係小朋友,咁夜做勞作交功課呀
頭像被屏蔽
HeiPak@FB 發表於 27-3-2014 00:42
你認為自己係乜水? 點解要教你野 ?

OK得架嘞,明架嘞宇宙最強係你

頭像被屏蔽
RoyT 發表於 27-3-2014 00:47
OK得架嘞,明架嘞宇宙最強係你

咁又唔好咁講, 係佛牌上我重有好多野跟人學習,

好似賣佛牌方面, 我真係唔及你ga {:6_337:}

HeiPak@FB 發表於 26-3-2014 22:51
想問問樓主有冇比佢巴拉結插陰道 ?

師兄
您問人有冇插陰道·
重叫人快D答你.
你好過份左,
請你尊重吓他人.你咩心態呀!

評分

查看全部評分

回復 贊好 2 反對 0

HeiPak@FB 發表於 27-3-2014 00:26
版中就係你呢d 人搞事搞非啦, 我只係擔心樓主一旦比巴拉插過會有性病, 照上次蘋果新聞公開, 佢條招財巴拉 ...

師兄,樓主其實而家心情應該好忐忑不安。希望大家唔好係呢道爭議呢個問題?
就算師兄出自關心本人覺得係呢個情況下都無必要討論呢個問題。
頭像被屏蔽
HeiPak@FB 發表於 27-3-2014 01:06

好似賣佛牌方面, 我真係唔及你ga

小朋友,禁入我頭象成十幾分鐘先諗到吹呢兩句咋
仲話戴牌有排學嘢添?
係咪戴錯牌呀你?

其實係網上所做所講既野都要負責任,你所問既問題,可以構成性騷擾。
頭像被屏蔽

話人賣牌呢招唔係個個Work架,
冷靜啲,你諗清楚自己係買咩牌黎戴先,
做乜夜麻麻對住個Mon就咁威猛,
日光日白夠唔夠膽同小食部阿姐講呢啲說話架?

我只係想了解一下哩段經文,只望各位師兄幫幫眼
當日只係剌符,什麼都無做過。。。
頭像被屏蔽
小丸子 發表於 27-3-2014 02:01
我只係想了解一下哩段經文,只望各位師兄幫幫眼
當日只係剌符,什麼都無做過。。。
...

老老實實,佢既刺符聞說係…降頭 …