新會員登記
搜索
樓主: 小丸子

[求教] 懷疑紋了假的經文

頭像被屏蔽

溫馨提示
我感覺比較似有線個組圖, 但當中不排除有錯字同專登轉左d 字, 因為巴利文呢家野, 相信香港佛牌圈接觸既人少,
下次有真正泰國"刺 符"師父到(最好紅色衫個d la 白衣個d 算吧啦)
你去比錢當做善事, 叫個師父幫你睇下佢寫左乜, 如果真係冇問題既, 就叫佢幫你解左佢之後, 開多次過光
如果係寫左d 仆街野, 你一定要叫個師父幫你解, 解完馬上立即去做激光洗左佢啦

真實與否請自行判斷

樓主快d 答我有冇比巴拉結插下面招財 ( 好似陽具)

HeiPak@FB 發表於 26-3-2014 22:51
想問問樓主有冇比佢巴拉結插陰道 ?

無,是咁的, 我是樓主朋友,刺符是我地兩個一齊上佢荃灣力生鋪頭,我地並無刺符依方面知識,只系响無意間睇到佢(荃X佛)個facebook話有師傅會系20-23號黎,而我地一直都有興趣想刺符,咁我地就20號晚落佢鋪頭視察左一晚,眼見有好多人排隊等緊刺符,而且幾頁的a4紙都寫滿booking,4日booking應該加埋都有過百人,見咁多人排隊,身邊一齊去光顧的人亦讚口不絕,價錢也不屬平,1380,店主說師傅會加送灌頂,無知的深信是法力深厚的師傅,就馬上book左21號晚,朋友就book左22號中午紋,其間已問過多次店主阿Xall,師傅系咪泰國人,點解廣東話會咁好,店主則說是因為師傅經常有過來香港,所以識講普通的廣東話。亦因為事前並不知道依位所謂的師傅就系新聞上自居阿X明的葉某,因佢介紹這個所謂師傅時是用(泰國招財升運大師(Achan Ieris chXnmok)這稱號,所以就紋左啦,直到前兩日再上佢facebook,發現有位好心巴打留言先知原來新聞上搞淫邪教既主角就系幫我地刺符既果位以(阿X明)自居的淫教教主
頭像被屏蔽
HeiPak@FB 發表於 26-3-2014 22:51
想問問樓主有冇比佢巴拉結插陰道 ?

何必呢…師兄
{:6_322:}{:6_322:}
caryan123 發表於 26-3-2014 23:44
無,是咁的, 我是樓主朋友,刺符是我地兩個一齊上佢荃灣力生鋪頭,我地並無刺符依方面知識,只系响無意間 ...

師兄唔好直接開名
頭像被屏蔽
caryan123 發表於 26-3-2014 23:44
無,是咁的, 我是樓主朋友,刺符是我地兩個一齊上佢荃灣力生鋪頭,我地並無刺符依方面知識,只系响無意 ...

只可以說好貴, 如果你地2個人, 加上黎都2800
係泰國屈班白紋一次, 你朋友咁上下大細應該2000幾珠左右, 姐係400蚊咁上下...如果真係擔心, 可參考上面個解決方法, 可能不是最好的
頭像被屏蔽

版中就係你呢d 人搞事搞非啦, 我只係擔心樓主一旦比巴拉插過會有性病, 照上次蘋果新聞公開, 佢條招財巴拉都幾粗, 照常理歡場小姐做呢類法事係比較多, 一般女性又點忍受到圖中粗粗既巴拉呢 ? 一旦整傷左就會細菌感染, 如果阿贊淫既消毒做得唔好, 條野又有性病咁點算, 我想知只係因為如果佢真係做左, 我打算叫佢去驗身, 同唔好跟伴侶有性接觸住, 你都唔關心新會員重要女性, 冇資格批評我

評分

查看全部評分

回復 贊好 0 反對 2

頭像被屏蔽
為了令樓主同其他女會員小心淫魯士, 本人post 多次新聞出黎

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20120524/16363960

請各位女士小心
頭像被屏蔽
HeiPak@FB 發表於 27-3-2014 00:26
版中就係你呢d 人搞事搞非啦, 我只係擔心樓主一旦比巴拉插過會有性病, 照上次蘋果新聞公開, 佢條招財巴拉 ...

哦…原來你知問緊個新會員係女性,
關心得咁深入呀師兄?
搞事搞非?
最重要知道自己係咪男人啫…
師兄,指教下帶咩牌帶到你咁得意嘅?

頭像被屏蔽
RoyT 發表於 27-3-2014 00:40
哦…原來你知問緊個新會員係女性,
關心得咁深入呀師兄?
搞事搞非?

你認為自己係乜水? 點解要教你野 ?

評分

查看全部評分