新會員登記
搜索
樓主: 小丸子

[求教] 懷疑紋了假的經文

希望個師傅係完全無料啦,咁除咗唔靚之外起碼無其他不良影響啦

其實如果呢個師傅紋既係假既,就唔會有法力。
如果有機會去泰國比廟內既師傅睇睇,倒如屈班拍,仲有大城府既LP掟,可能有得補救。
頭像被屏蔽
bankbank 發表於 26-3-2014 14:25
您呢個師父有冇(料)我就不知道了·(但)已比傳媒報導過係神棍
,您自已都有責任搵資料(平價)可不可信
...

無錯,常常都講啦,佛牌鋪請返來的所謂師傅
是否真係有法的師傅,都吾知,佢行陰法定正法,你又吾知
到有事的時候,才懂得.........唉,

不過,我當初也.......不打緊啦
多修行,多行善
最好就常守八戒啦
頭像被屏蔽
大自然 發表於 26-3-2014 14:35
到有事的 ...

我上次去左mk x雷佛店 請左條符通 佢話叫個師傅幫我加持我都拒絕左
我見佢成日都是同1個師傅坐陣  個月 緊有1-2個星期係到
但次次都講到 師傅留幾日
但幾日過多1-2星期 又係佢係到幾日 {:6_323:}
大自然 發表於 26-3-2014 14:35
到有事的 ...

同意師兄所說,多行善,多修行,
回復 贊好 1 反對 0

金秀明?

吓,韓文進化而成的(虾條)
小丸子 發表於 26-3-2014 13:31
本來諗住師傅無料到都唔緊要,諗住再比人加持,但而家連經文都錯,點加持呀..... ...

其實你本身對佢都冇信心
頭像被屏蔽
流野吾緊要  希望吾係d 半筒水 亂咁黎  祝師姐  好運
LEVIS 發表於 26-3-2014 14:44
我上次去左mk x雷佛店 請左條符通 佢話叫個師傅幫我加持我都拒絕左
我見佢成日都是同1個師傅坐陣  個月  ...

可能係,呢間一兩日,果間一兩日,呱
都係為左,$$$