新會員登記
搜索
樓主: 小丸子

[求教] 懷疑紋了假的經文

頭像被屏蔽
near1024 發表於 27-3-2014 03:06
其實我之前聽人請過,每個師兄紋蝦條既字未必一樣,但係有效果就得,放心啦 ...

你知唔知個師傅咩人黎先…
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
大自然 發表於 26-3-2014 15:05
無錯,如果你的是正牌,佢用陰法幫你加持
咪一樣吾好,仲知要加持,香港都幾間泰國認可的泰國寺
去都好方便, ...

香港邊度有泰國認可既泰國寺?師兄可唔可以講我知,好想去
真係聞者傷心, 聽者流淚
點解大部份受害者都係女性呢?
點解重有咁多人仲會信依D咁既神棍 .... {:6_299:}

願所有受害者心靈早日康復, 吸收教訓
如果俾係我的話, 我會親自到 "屈班柏" 俾師傅再重新做多一次
一來紋的經文一定是真的, 二來可以去下旅游當散下心 {:6_343:}

評分

查看全部評分

回復 贊好 1 反對 0

這是我朋友到 "屈班柏" 寺廟紋的符咒 {:6_338:}
天上人間 發表於 27-3-2014 10:03
真係聞者傷心, 聽者流淚
點解大部份受害者都係女性呢?
點解重有咁多人仲會信依D咁既神棍 ....

業障問題
天上人間 發表於 27-3-2014 10:14
這是我朋友到 "屈班柏" 寺廟紋的符咒

左右護法
near1024 發表於 27-3-2014 04:03
**** 該帖被屏蔽 ****

請勿公開店舖名稱
各位師兄,香港邊度有泰國寺,想去比師父証實下,但求安心....
頭像被屏蔽
near1024 發表於 27-3-2014 04:03
我紋左呢個,都同原本0兄師po唔同出來0個個唔同,其實都擔心緊

呢個師傅我都唔識,唔可以評論佢有無料,但係刺符有冇效好睇師傅功力

其實去泰國刺符平好多,去出名嘅廟刺又安心又靚,點解唔等去泰國玩先順便去刺呢?
戴咗假牌就話換另一塊,背脊得一塊咁就一世,唔通下下有懷疑就去做Laser清咗佢咩...

我一直想刺未刺就係重研究緊邊個師傅好,一係唔刺,刺就要好,永不後悔!!
回復 贊好 1 反對 0